Βουλή: Απίστευτος διάλογος περί τηλε...κολονοσκόπησης στην Ολομέλεια

Βουλή: Απίστευτος διάλογος περί τηλε...κολονοσκόπησης στην Ολομέλεια

Με επιχειρήματα περί τηλεϊατρικής αντιπαρατέθηκαν για τα εργασιακά ο εισηγητής της ΝΔ Κ. Μαραβέγιας και ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης

maravegias-katswtis3
Επιχειρήματα… εξειδικευμένης ιατρικής ανταλλάσσουν οι βουλευτές κατά την συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής προκειμένου να υποστηρίξουν ή να επικρίνουν τις προωθούμενες ρυθμίσεις.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος μεταξύ του εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Μαραβέγια και του ειδικού αγορητή του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη, όταν ο πρώτος υποστήριξε τις ρυθμίσεις για την εξ αποστάσεως εργασίας-τηλεργασία επικαλούμενος την εφαρμογή της στην ιατρική και ειδικότερα στην χειρουργική. Απαντώντας ο κ. Κατσώτης ανέφερε: «κύριε Μαραβέγια από ότι ξέρω είστε χειρουργός-πρωκτολόγος. Θα εμπιστευόσασταν να σας κάνουν κολονοσκόπηση από μακριά;»

Οι ιατρικοί όροι συνεχίστηκαν καθώς ο κ. Μαραβέγιας ανταπαντώντας είπε: «Σας εύχομαι να είστε υγιής, αλλά αν ποτέ χρειαστείτε εγχείρηση στη χολή γα παράδειγμα να ζητήσετε να σας ανοίξουν από την κορφή ως τα νύχια κι όχι με μια μικρή τρυπούλα. Ο συντηρητισμός είναι ο τρόπος που τοποθετηθήκατε σε αντίθεση με την πρόοδο. Αυτή είναι η διαφορά. Είτε μιλάμε για συνελεύσεις είτε για εγχειρήσεις ο συντηρητικός θέλει μόνο αίμα», σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Μαραβέγιας.




Ειδήσεις σήμερα: 

Ζεφύρι: Ομοβροντία πυροβολισμών σε γάμο Ρομά στην επέτειο της δολοφονίας του μικρού Μάριου

Βόλος: Συγκλονίζει ο ντελιβεράς για τον 68χρονο – «Είχα μέρες να μάθω νέα του και ανησύχησα»

Γλυκά Νερά: Σοκάρει η κατάθεση του 32χρονου πιλότου - Τι είπε για τη δραματική νύχτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης