Αναψαν τα αίματα στη Βουλή με εκρηκτικούς διαλόγους Κωνσταντινόπουλου - Πολάκη

Αναψαν τα αίματα στη Βουλή με εκρηκτικούς διαλόγους Κωνσταντινόπουλου - Πολάκη

Το εκρηκτικό επεισόδιο έγινε κατά την διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου στο πλαίσιο του οποίου ο κ. Πολάκης υπέβαλε ερώτηση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη αναφορικά με τα μονοκλονικά αντισώματα - Ολόκληρος ο διάλογος

odysseas
Ένταση επικράτησε στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του αντιπροέδρου του Σώματος Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη. Το εκρηκτικό επεισόδιο έγινε κατά την διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου στο πλαίσιο του οποίου ο κ. Πολάκης υπέβαλε ερώτηση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη αναφορικά με τα μονοκλονικά αντισώματα.

Ωστόσο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνώντας με τις απαντήσεις που λάμβανε διέκοπτε συνεχώς τον υπουργό δημιουργώντας χάβρα στην αίθουσα. Ο προεδρεύων Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επιχείρησε αρκετές φορές να επαναφέρει στην τάξη τον κ. Πολάκη χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο διάλογος που ακολούθησε έχει ως εξής:

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Επιτέλους κ. Πολάκη. Τι είναι αυτά που κάνετε; Είναι φασισμός αυτή η συμπεριφορά. Μιλήσατε 15 λεπτά, τετραπλασιάζοντας το χρόνο που δικαιούστε με το έτσι θέλω. Και σαν να μην έφτανε αυτό δεν αφήνετε τον υπουργό να απαντήσει. Γιατί συμπεριφέρεστε με αυτό τον αντιδημοκρατικό τρόπο

Π. Πολάκης: Γιατί έχω δίκαιο

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Και η Χρυσή Αυγή αυτά έλεγε. Ότι έχει δίκιο

Π. Πολάκης: Πάρ’ το πίσω

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Δεν παίρνω τίποτα πίσω

Π. Πολάκης: Θα το πάρεις πίσω σου λέω

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Δεν παίρνω τίποτα πίσω

Π. Πολάκης: Θέλω το λόγο επι προσωπικού. Αυτά τα κάνατε και επι Σαμαρά

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Αφήστε τα αυτά. Πήρατε τον Συμεών Κεδίκογλου που ήταν στην κυβέρνηση του Σαμαρά. Μήπως θέλετε να πείτε κάτι και γι αυτό;

Αναλυτικά ο διάλογος Κωνσταντινόπουλου - Πολάκη

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Ευχαριστούμε, κύριε συνάδελφε.
Παρακαλώ, κύριε Υπουργέ, έχετε τον λόγο. Θυμίζω ότι έχετε πάρει χρόνο από τη δευτερολογία σας από την πρώτη ομιλία σας.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Για μένα λέτε;
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Όχι εσείς, ο Υπουργός.
Απλώς, να είμαστε μέσα στον χρόνο. Είναι κι άλλοι συνάδελφοι εδώ που περιμένουν να απαντήσετε μέσα στα πλαίσια.
Ορίστε, κύριε Υπουργέ, έχετε τον λόγο.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Κύριε Πολάκη, θα ξεκινήσω από το τέλος που αναφερθήκατε στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων.
Οι Λοιμωξιολόγοι έχουν πει να τα φέρουμε. Γι’ αυτό και συμμετέχουμε στην κοινή ευρωπαϊκή προμήθεια. Και είναι η συμμετοχή μας αυτή –επαναλαμβάνω- που μας διασφαλίζει την πρόσβαση σε αυτά, γιατί είναι περιορισμένη η παραγωγή τους και είναι δεσμευμένες οι ποσότητες στην Αμερική και μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχουμε πρόσβαση στο φάρμακο.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Γιατί δεν απαντήσατε στην εταιρεία «Eli Lilly» που σας είπε να δεσμεύσει ποσότητες για τον Δεκέμβρη-Γενάρη;
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Αφήστε με να μιλήσω. Μα, η κάθε «Eli Lilly»…
Ναι, να κάνεις συμφωνίες με τις εταιρείες για να πάρεις προτεραιότητα όταν θα έρθουν. Κι όλες αυτές οι εταιρείες συμμετέχουν στην ευρωπαϊκή προμήθεια.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Γιατί δεν απαντήσατε όταν σας ζήτησαν τον Νοέμβριο να δεσμεύσουν χίλιες δόσεις τον μήνα;
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Σας παρακαλώ! Κύριε Πολάκη, μιλήσατε επτά λεπτά στη δευτερολογία σας. Αφήστε να μιλήσει ο Υπουργός!
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Φαίνεται ότι μιλάω σε κωφούς!
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Μα, δεν ξέρω ποιος μιλά σε ποιον! Εγώ σας λέω να τον αφήσετε να μιλήσει.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Κύριε Πολάκη και με την «Eli Lilly» έχουμε μιλήσει και με τη «Regeneron» και με την «GlaxoSmithKline Medivir». Με όλες τις εταιρείες έχουμε μιλήσει, για να δούμε πώς εξελίσσεται η παραγωγή των μονοκλωνικών και η διαδικασία έγκρισης, προκειμένου να τα έχουμε στη χώρα. Και ζητήσαμε και προγράμματα πρώιμης πρόσβασης.
Και επειδή αναφερθήκατε στο γεγονός ότι φέρνατε σε καρκινοπαθείς και σε άλλους ασθενείς φάρμακα από την Αμερική, τα φάρμακα αυτά ήταν εγκεκριμένα! Εδώ μιλάμε…
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Όχι!
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Καλά!
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Σταματήστε, κύριε Πολάκη! Σας παρακαλώ! Δεν μπορεί να γίνεται αυτό! Δεν μπορεί να συμπεριφέρεστε έτσι! Έλεος!
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Κύριε Πολάκη, επιτρέψτε μου…
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: (Δεν ακούστηκε)
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Κύριε Πολάκη, δεν μπορεί να συμπεριφέρεστε έτσι! Μιλήσατε με άνεση χρόνου, επτά και πέντε λεπτά, δηλαδή δώδεκα λεπτά, σε αντιστοιχία με τους άλλους συναδέλφους σας του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησαν δύο και τρία λεπτά. Αφήστε να μιλήσει ο Υπουργός, για να προχωρήσει η διαδικασία. Σας παρακαλώ!
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Είναι πολύ σοβαρό…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Το σοβαρό το αξιολογεί ο καθένας όπως θέλει. Τι να σας πω;
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Φάρμακα που έχουν άδεια κυκλοφορίας στην Αμερική μπορούν να εισαχθούν στην Ελλάδα μέσω του ΙΦΕΤ –το γνωρίζετε- εφ’ όσον δεν έχουν πάρει έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Μιλάμε για προσωρινή αδειοδότηση για επείγουσα χρήση.
Και κάτι άλλο μπερδεύετε. Λέτε ότι τα εμβόλια έχουν έγκριση για προσωρινή χρήση.
Δεν έχουν έγκριση για προσωρινή χρήση, κύριε Πολάκη. Έχουν «conditional» άδεια κυκλοφορίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχουν άδεια κυκλοφορίας, όχι άδεια χρήσης. Το «conditional» σημαίνει «υπό προϋποθέσεις», ότι δηλαδή κάθε χρόνο θα αξιολογούνται. Είναι άδεια κυκλοφορίας, δεν είναι άδεια επείγουσας χρήσης. Ναι, κάποιες χώρες τα πήρανε για επείγουσα χρήση, κλπ. Ξέρετε τι έγινε σε μία από αυτές; Τα πήγανε σε ένα νοσοκομείο και έχει ξεσηκωθεί όλη η υπόλοιπη χώρα ή δεν τα δίνουν σε όλους. Είπαμε, δεν είναι για όλους.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Προφανώς και δεν είναι!
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Κάντε λίγη υπομονή. Ολοκληρώνεται η διαδικασία αδειοδότησης. Θα πάρουμε την άδειά τους και έχουμε διασφαλίσει να έρθουν τα φάρμακα αυτά.
Και μια κουβέντα, κύριε Πρόεδρε, για τους θανάτους. Δεν είναι ευχάριστο να μιλάς για θανάτους, αλλά δυστυχώς, είχαμε θανάτους στην πανδημία αυτή, όχι μόνο εμείς, αλλά όλες οι χώρες.
Κύριε Πολάκη, πετάτε νούμερα. Σας αρέσει πάντα. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά νομίζετε ότι κατέχετε τη μοναδική αλήθεια. Πετάτε πάντα νούμερα. Πείτε τον παρονομαστή. Μας λέτε για θανάτους. Η Ελλάδα είναι εικοστή τρίτη χώρα στην Ευρώπη σε αριθμό θανάτων. Δυστυχώς, είχαμε θανάτους.
Όμως, να δούμε και τα συγκριτικά νούμερα. Δεν είναι ευχάριστο να μιλάμε για θανάτους. Και ακόμα η υπερβάλλουσα θνητότητα είναι…
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Τον παγκόσμιο μέσο όρο…
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας):…ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Δείτε τα στοιχεία.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ:…θάνατοι ανά εκατομμύριο πληθυσμού, τον ξέρετε, κύριε Κοντοζαμάνη;
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Μάθετε να διαβάζετε τα στοιχεία.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Ξέρετε, κύριε Κοντοζαμάνη; Πόσοι είναι;
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Δεν αρκεί ένα νούμερο.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Κύριε Υπουργέ, ολοκληρώστε, παρακαλώ.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Ο παγκόσμιος μέσος όρος είναι 444 θάνατοι ανά εκατομμύριο πληθυσμού κι εδώ έχουμε 1.100.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Κύριε Πολάκη, δεν είναι η Βουλή μόνο για εσάς εδώ! Περιμένει και άλλη συνάδελφός σας μπροστά να μιλήσει.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Μιλάτε πάνω μου για να μην ακουστώ.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Αυτό είχα στο μυαλό μου, να μην ακουστείτε εσείς, λες και δεν ακούγεστε! Νομίζετε ότι όλοι σκέφτονται πώς θα καλύψουν εσάς να μη μιλάτε. Μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό!
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Ρωτώ τον Υπουργό…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Μα, κύριε Πολάκη, δεν πρόκειται να επιτρέψω να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία. Δεν πρόκειται να σας το επιτρέψω να μιλάτε!
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Απαντήστε στο «444» και στο «1.100».
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Δεν πρόκειται να σας το επιστρέψω. Σας παρακαλώ να σταματήσετε!
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Πείτε για το…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Σας παρακαλώ, κύριε Πολάκη! Σας παρακαλώ πάρα πολύ! Ρωτήσατε τον Υπουργό…
Υπάρχει διαδικασία. Δεν σέβεστε τίποτα και κυρίως ούτε τους συναδέλφους σας…
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Την αγωνιώδη προσπάθεια…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Ξέρω, ξέρω. Αυτά είναι παλιά. Τα έχετε ξαναπεί. Δεν πιάνουν σε εμένα.
Κύριε Πολάκη, σας παρακαλώ! Δεν μπορεί να συμπεριφέρεστε έτσι! Δεν μπορεί να συμπεριφέρεστε με αυτόν τον τρόπο! Είναι απαράδεκτο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να μην επιτρέπει να μιλήσει κανένας άλλος πλην αυτού. Κρίνεστε για τον τρόπο. Εδώ δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Κύριε Πολάκη…
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Θα ακουστούν τα νούμερα. Στα δύο νούμερα…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, κύριε Πολάκη! Δεν θα σας επιτρέψω να συνεχίσετε. Αυτά που γνωρίζετε δεν θα τα κάνετε εδώ.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνεις.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Είναι απαράδεκτος ο τρόπος που συνεχίζετε. Είναι απαράδεκτο που συνεχίζετε! Δεν πρόκειται να σας το επιτρέψω. Δεν μπορώ να σας το επιτρέψω!
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Κύριε Πολάκη…
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Θα ακουστούν τα νούμερα.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Τα νούμερα εδώ πέρα τα έχετε πει εκατό φορές.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Στα δύο νούμερα απαντήστε.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Τι είναι αυτό που κάνετε; Φασισμός; Φασισμός είναι αυτό; Είχατε δεκαπέντε λεπτά να μιλήσετε! Δεκαπέντε λεπτά σας δώσαμε! Δεκαπέντε λεπτά! Θα μπορέσετε να σταματήσετε και να μιλήσει ο Υπουργός;
Παρακαλώ, κύριε Υπουργέ, έχετε τον λόγο.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Τα δύο νούμερα...
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Κύριε Πολάκη,…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Σας παρακαλώ, κύριε Πολάκη!
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Λέτε πολλά. Πάντα λέτε πολλά και όποιος λέει πολλά χάνει το μέτρο…
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Με νούμερα.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Μα, σας παρακαλώ! Θα σταματήσω τη διαδικασία.
Κύριε Υπουργέ, σας παρακαλώ, ολοκληρώστε! Δεν μπορεί η Βουλή να είναι επί εικοσιπέντε λεπτά για μια ερώτηση την οποία ο κ. Πολάκης προκαλεί για να παίξει και να δημιουργεί πρόβλημα στους υπόλοιπους συναδέλφους. Δεν πρόκειται να το επιτρέψω!
Παρακαλώ, συνεχίστε κύριε Υπουργέ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Για να σας καθησυχάσω, κύριε Πολάκη, συζητάμε με όλες τις εταιρείες που πρόκειται να φέρουν τα μονοκλωνικά αντισώματα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής Συμφωνίας. Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη. Εγώ σας λέω ότι συζητάμε με όλες.
Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβάνω, για να ολοκληρώσω, κύριε Πρόεδρε…
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Εγώ σας λέω γιατί δεν τα έχετε φέρει μέχρι τώρα.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Διότι δεν έχουν άδεια κυκλοφορίας!
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Οι άλλοι πώς τα έφεραν;
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Βλέπετε ότι αποσύρουν…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Κύριε Πολάκη, γιατί συμπεριφέρεστε με αυτόν τον τρόπο; Τι τρόπος είναι αυτός;
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Διότι έχω δίκιο, γι’ αυτό!
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Γιατί συμπεριφέρεστε με αυτόν τον αντιδημοκρατικό τρόπο;
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Διότι έχω δίκιο και δεν απαντά.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Και η Χρυσή Αυγή έτσι έλεγε, ότι είχε δίκιο. Δεν σας επιτρέπω!
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Ακούστε με, κύριε Πρόεδρε…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Όχι, δεν σας ακούω. Σας λέω ένα πράγμα, να σταματήσετε. Ο τρόπος που μιλάτε…
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Πάρε πίσω αυτό που είπες τώρα…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Δεν παίρνω τίποτα πίσω! Δεν παίρνω τίποτα! Καθόλου!
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Πάρε το πίσω…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Όχι, δεν το παίρνω!
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Ζητώ τον λόγο επί προσωπικού.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Όχι, δεν σας τον δίνω! Δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία! Δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία! Δεν μπορεί να συνεχίσετε με αυτόν τον τρόπο! Είστε απαράδεκτος! Δεν μπορείτε να συνεχίσετε με αυτόν τον τρόπο! Για τριάντα λεπτά η Βουλή πρέπει να σας ανεχθεί…
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: …(Δεν ακούστηκε).
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Εντάξει! Πήρατε τον Συμεών. Ήταν Υπουργός του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: …(Δεν ακούστηκε).
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Κύριε Πολάκη, δεν επιτρέπεται. Είστε απαράδεκτος! Δεν επιτρέπεται αυτό που κάνετε! Είστε ο μόνος Βουλευτής ο οποίος δημιουργεί πρόβλημα στην κοινοβουλευτική διαδικασία. Καταλαβαίνω τι θα πείτε τώρα…
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία και είναι ντροπή. Έδωσες εξετάσεις, θα σε μεταγράψουν.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Για τον Συμεών Κεδίκογλου θέλετε να μου πείτε κάτι;
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ:…(Δεν ακούστηκε).
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος): Εσείς πήρατε τον Συμεών Κεδίκογλου. Τώρα αυτό είναι το πρόβλημά σας;
Παρακαλώ, κύριε Υπουργέ, έχετε τον λόγο.




Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Κύπρο: Άντεξε το κυβερνών κόμμα - Απώλειες για την αντιπολίτευση

Ανοίγουν σήμερα ανώτερες δραματικές σχολές και σχολές χορού - Το υγειονομικό πρωτόκολλο

Έντυπο Ε9: Τέλος χρόνου για αρχικές δηλώσεις και διορθώσεις χωρίς πρόστιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης