Γεωργιάδης: Εκπληκτική η προσέλευση της ομάδας 30-39 στον εμβολιασμό

Γεωργιάδης: Εκπληκτική η προσέλευση της ομάδας 30-39 στον εμβολιασμό

«Η διεθνής αντίληψη λέει πως η Ελλάδα πήγε καλά στη διαχείριση του κορωνοϊού»

adonis-4635
Τους πολίτες που αμέλησαν το ραντεβού του εμβολιασμού τους να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο, κάλεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 είναι εκπληκτική η προσέλευση των νέων ηλικίας 30 έως 39 ετών στους εμβολιασμούς και παράλληλα τόνισε ότι όσο υποχωρεί η πανδημία τόσο θα περιορίζονται τα μέτρα ενώ είπε πως η απάντηση στον κορωνοϊό είναι το εμβόλιο.

Για την εστίαση είπε από σήμερα ξεκινά η καταβολή των χρημάτων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7 ενώ, όσον αφορά τον τουρισμό είπε αυτοί που δεν εμβολιάζονται είναι πιθανό να θέσουν σε κίνδυνο τον κλάδο.

Ο υπουργός σημείωσε ότι «η προσπάθεια του αρχηγού της αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάσει την Ελλάδα ότι απέτυχε στη διαχείριση του κορωνοϊού δεν του προσφέρει πολιτικά οφέλη και βλάπτει την εικόνα της χώρας» και τόνισε ότι η διεθνής αντίληψη λέει πως η Ελλάδα πήγε καλά στη διαχείριση του κορωνοϊού.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση Τζανακόπουλου, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως του είναι αδύνατον να πιστέψει πως ένας εκλεγμένος βουλευτές μιλάει για εκκαθαρίσεις ανθρώπων, ενώ συνεχάρη τα Παραπολιτικά για την αποκάλυψη.

Ειδήσεις σήμερα:

Για εγκληματική οργάνωση κατηγορείται ο Φουρθιώτης και οι δύο συνεργοί του

Χάρι - Μέγκαν: Οργή καλλιτεχνών για τη συμφωνία των 25 εκατ. με το Spotify

Μητσοτάκης: Εμβολιαστείτε το συντομότερο δυνατόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης