Γεννηματά στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ: Μην ξοδεύουμε την πολιτική μας ενέργεια σε πασαρέλα προαναγγελίας υποψηφιότητων

Γεννηματά στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ: Μην ξοδεύουμε την πολιτική μας ενέργεια σε πασαρέλα προαναγγελίας υποψηφιότητων

«Δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα κανενός» τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής - Η έμμεση αναφορά της και τα «καρφιά» προς τον Ανδρέα Λοβέρδο

gennimata
«Κάνουν λάθος όσοι δημιουργούν κλίμα εσωστρέφειας, εκτίθενται στα μάτια των στελεχών και στη βάση» δήλωσε με αιχμηρό τρόπο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής της ομιλίας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Με έμμεσο αλλά προφανή τρόπο, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Λοβέρδο χωρίς να τον κατονομάζει σημειώνοντας ότι είναι θεμιτές οι προσωπικές φιλοδοξίες όχι όμως όταν φέρνουν σε δεύτερη μοίρα την θετική προοπτική της παράταξης. Ενώ τόνισε, ότι με αυτόν τον τρόπο, εξυπηρετούν τους πολιτικούς αντιπάλους τους που δεν θέλουν το καλό της παράταξης. «Μην ξοδεύουμε την πολιτική ενέργεια μας σε πασαρέλα προαναγγελιών», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

Όσον αφορά τις εσωτερικές διαδικασίες, η κ. Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι όπως έχει αποφασιστεί κατά το πρόσφατο Πολιτικό Συμβούλιο, τον Σεπτέμβριο θα προγραμματιστεί η Κεντρική Επιτροπή, όπου θα εξειδικεύσει όσα αφορούν τις διαδικασίες. Παρότι δεν έδωσε συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα για τις εκλογές, τόνισε ότι θα ακολουθηθεί ότι ορίζει το καταστατικό του κόμματος.

Για άλλη μια φορά, υπογράμμισε την αυτόνομη πορεία του Κινήματος Αλλαγής. «Δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα κανενός», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ ξεκαθάρισε ότι το Κίνημα Αλλαγής, είναι μια προοδευτική παράταξη που θα φέρει τη Νέα Αλλαγή, σημειώνοντας ότι το κόμμα φαίνεται να έχει καθιερωθεί ως μια ισχυρή κεντροαριστερή δύναμη, που την προτιμούν οι πολίτες και την αναγνωρίζουν.

Η κ. Γεννηματά, εξέφρασε την ανησυχία της για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, λέγοντας ότι είναι αρνητική εξέλιξη να προσέρχεται σε συζητήσεις η Τουρκία με την Ευρωπαϊκή Ένωση έχοντας θετική ατζέντα πριν προχωρήσουν και δεσμευτούν για το δίκαιο της θάλασσας.

Επιπλέον, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, σημείωσε ότι η κυβέρνηση απέτυχε στη διαχείριση της πανδημίας. Τόσο στο υγειονομικό επίπεδο αλλά και στο οικονομικό. Αναφέρθηκε και στο εργασιακό νομοσχέδιο, λέγοντας ότι θα τους βρει απέναντι εντός και εκτός βουλής.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βραζιλία: Δραματική η κατάσταση - Δεν έχουν φάρμακα για αναισθησία και διασωληνώνουν ασθενείς ξύπνιους

ΕΛΑΣ: Αυτοί είναι οι 9 κατηγορούμενοι για κλοπές και ληστείες σε σπίτια στην Ανατολική Αττική

Νέα Ερυθραία: Πιθανότατα με καλάσνικοφ πυροβόλησαν οι δράστες κατά των αστυνομικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης