Κουτσούμπας: O ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μόνιμο μορατόριουμ με την κυβέρνηση

Κουτσούμπας: O ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μόνιμο μορατόριουμ με την κυβέρνηση

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ άσκησε κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως η πρόταση για πολιτικό μορατόριουμ αποτελεί ομολογία συνενοχής με την κυβερνητική πολιτική

5267997
Επίθεση στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επαναφέροντας την πρόταση για αναγκαστική επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων.

Παράλληλα, άσκησε κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως η πρόταση για πολιτικό μορατόριουμ αποτελεί ομολογία συνενοχής με την κυβερνητική πολιτική.

«Ο λαός δεν πρέπει να κάνει κανένα μορατόριουμ απέναντι στην κυβέρνηση όπως τον καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αρκεί αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή δήθεν η κυβέρνηση να μην φέρει 3-4 νομοσχέδια. Ο λαός θα συνεχίσει να υποφέρει γιατί υπάρχει πληθώρα αντιλαϊκών νόμων. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλά θα κάνει να μην μιλά εκ μέρους του λαού και του κινήματος που δίνει καθημερινά μάχη να βγει από αυτή την περιπέτεια. Καλά θα κάνει να μιλά μόνο για τα στελέχη του. Ο κ. Τσίπρας ας τους βάλει να υπογράψουν μορατόριουμ με την κυβέρνηση. Άλλωστε όσο ήταν στην κυβέρνηση είχε ξεχάσει το λαό και τώρα μιλά τα λόγια του αέρα όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει. Ο ΣΥΡΖΑ είναι σε μόνιμο μορατόριουμ με την κυβέρνηση. Απο το "θα λογαριαστούμε μετά" πέρασε σε δημιουργικές προτάσεις για υπουργούς κοινής αποδοχής. Αν αυτά δεν είναι αποδοχή τι είναι;» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει σε άλλο σημείο «κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ βάζουν ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές για να μπερδέψουν τον λαό».

Απευθυνόμενος δε στην κυβέρνηση επανέλαβε ότι πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων και διαγνωστικών κέντρων «χωρίς πληρωμή όπως ζητάει ο κ. Τσίπρας».

Ειδήσεις σήμερα:

Βγήκε από την ΜΕΘ ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Ρωσία: Τρεις νεκροί σε εκπαιδευτική πτήση μαχητικού - Ενεργοποιήθηκε κατά λάθος το κάθισμα εκτίναξης

Τουρκική navtex για άσκηση με πραγματικά πυρά ανάμεσα από Χίο-Σάμο-Ικαρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης