ΟΝΝΕΔ: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται - Συνεχίζουμε να δίνουμε φωνή στους νέους

ΟΝΝΕΔ: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται - Συνεχίζουμε να δίνουμε φωνή στους νέους

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης

onned-skopianoi-ena
Ανακοίνωση σχετικά με τις συνεχιζόμενες επιθέσεις στα γραφεία της εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ. 

Όπως λέει, μέσα σε λίγες μόνο μέρες έχουν γίνει δύο και έρχονται να προστεθούν σε αυτές σε γραφεία των βουλευτών της ΝΔ.  «Δεν τους φοβόμαστε. Ούτε εκείνους, ούτε και τους αυτόκλητους υπερασπιστές τους που δεν χάνουν ευκαιρία να στηρίζουν κάθε παράνομη πράξη στην οποία νομίζουν πως μπορούν να προσδώσουν το μανδύα της αγωνιστικότητας», αναφέρει η ΟΝΝΕΔ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ:

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στη Γλυφάδα έγιναν για δεύτερη φορά στόχος επίθεσης. Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ στον Άλιμο, αλλά και φυσικά στο θλιβερό κατάλογο δεκάδων επιθέσεων σε γραφεία βουλευτών και τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ από τους γνωστούς αγνώστους που συνεχίζουν να χτίζουν το βιογραφικό τους ως επαναστάτες ενάντια στη Δημοκρατία.

Δεν τους φοβόμαστε. Ούτε εκείνους, ούτε και τους αυτόκλητους υπερασπιστές τους που δεν χάνουν ευκαιρία να στηρίζουν κάθε παράνομη πράξη στην οποία νομίζουν πως μπορούν να προσδώσουν το μανδύα της αγωνιστικότητας.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες δίνοντας φωνή στους νέους ανθρώπους όλης της χώρας, να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και να δημιουργούμε αντί να καταστρέφουμε.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μέσα σε λίγες ημέρες, επιθέσεις στα γραφεία μας σε Άλιμο και Γλυφάδα. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Ας το καταλάβουν.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τι αλλάζει στο σχέδιο «Ελευθερία» - Ποιες ομάδες εμβολιάζονται τον Μάρτιο

Η Μέγκαν και ο Χάρι προκάλεσαν χαμό - Στην αντεπίθεση τα βρετανικά tabloid
Νέα Σμύρνη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον ξυλοδαρμό του 29χρονου - Οι νέες εντολές προς τους αστυνομικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης