Αναρτήσεις για ασυνόδευτα προσφυγόπουλα: Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για αναπαραγωγή του «διαδικτυακού εμετού»

Αναρτήσεις για ασυνόδευτα προσφυγόπουλα: Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για αναπαραγωγή του «διαδικτυακού εμετού»

Και νέα ανάρτηση Πολάκη - «Για όσους είχαν την παραμικρή αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από την χυδαιότητα #NΔ παιδεραστές, ήρθε ο κ. Πολάκης να βάλει τη σφραγίδα του», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία

polakis-1
Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με την κατηγορία ότι αγκαλιάζει ρητορική μίσους και επαναλαμβάνει τον χειρότερο εμετό του διαδικτύου εξαπολύουν κυβερνητικά στελέχη με αφορμή και την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook εναντίον της Ειρήνης Αγαπηδάκη και του Απόστολου Δοξιάδη για τα ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα.

«Για όσους είχαν την παραμικρή αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από την χυδαιότητα #NΔ παιδεραστές, ήρθε ο κ. Πολάκης να βάλει τη σφραγίδα του. Επαναλαμβάνει τον χειρότερο εμετό του διαδικτύου, υιοθετώντας τον πλήρως. Μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή ο συνεργάτης του κ.Τσίπρα δείχνει ξανά το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχόλιό της η Νέα Δημοκρατία ενώ ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης διαπιστώνει με θλίψη ότι «υπάρχει μια βαθύτατα ανοίκεια κομματική εκμετάλλευση του φαινομένου, υπάρχει μια στοχοποίηση ανθρώπων, πρωτίστως της υπουργού Πολιτισμού αλλά και άλλων, όπως ο υφυπουργός κ. Σκέρτσος, ο οποίος δέχθηκε μια επίθεση που πραγματικά δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ». Όπως επισημαίνει ο κ. Γεραπετρίτης μιλώντας στο Action 24, «είναι μια κατάσταση νοσηρή, φαίνεται ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ή τουλάχιστον μέρος αυτής, αγκαλιάζει αυτήν την εχθροπαθή ρητορική, αγκαλιάζει αυτή τη ρητορική μίσους -και αυτό έχει πάρα πολύ δυσμενείς επιπτώσεις για την ίδια την κοινωνία».

Η έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας έρχεται λίγο πριν την συζήτηση στην Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών που προκάλεσε ο πρωθυπουργός για την ποιότητα του δημοσίου διαλόγου και συνδέεται με την ανάρτηση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη ο οποίος «πυροβολεί» με βαρύτατες κατηγορίες εναντίον των επικεφαλής της Ειδικής Γραμματείας για τα προσφυγόπουλα.

«Αγαπηδακη το τρολακι της ΝΔ που έβριζε χυδαία εμένα και τον Τσίπρα!

Προστατευόμενη του Δοξιάδη και τη βάζουν με τον Μητσοτάκη υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα!!!

Ο Δοξιάδης φίλος του Λιγνάδη που την πέφτει στη Μενδώνη γιατί κατήργησε το «τεκμήριο αθωότητας» του ΛΙΓΔΙΑΡΗ....», υποστηρίζει ο κ. Πολάκης και συνεχίζει με την ίδια ρητορική: «Αυτός, ο Δοξιαδης, προτείνει και στον Μητσοτάκη να πάρει υπό την ευθύνη του Μαξίμου τα ασυνόδευτα ανήλικα και το ΚΑΝΕΙ!!!

....και για μερικούς φταίει ο Βαξεβάνης....

Και όχι αυτός που κάνει τέτοιες ΕΠΙΛΟΓΕΣ και με πολιτική απόφαση τοποθετεί Δοξιάδηδες,Αγαπηδάκια και ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ!!!

Τι θα βγει ακόμα......».

pollakies2

Λίγες ώρες μετά ο Παύλος Πολάκης έκανε ακόμα μια ανάρτηση στο ίδιο ύφος. 

Νέα ανάρτηση Πολάκη 
pollakis
Κλείσιμο

Σε αναλυτική δήλωσή του ο Απόστολος Δοξιάδης κάνει λόγο για μια από τις χυδαιότερες όψεις της πρόσφατης επίθεσης προς την κυβέρνηση από όργανα της παραδημοσιογραφίας, της λάσπης και της ψευδολογίας, όπου γίνεται προσπάθεια να σπιλωθεί η πρωτοβουλία για την προστασία των ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων. Ο κ. Δοξιάδης αναφέρεται στο έργο που έχει ήδη γίνει για την προστασία και την στήριξη των προσφυγόπουλων και εξηγεί: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τον ρόλο μου στο ξεκίνημα της πρωτοβουλίας και ακόμα πιο περήφανος για το έργο της Ειρήνης Αγαπηδάκη, έργο σημειωτέον που έχει αναγνωρισθεί και επαινεθεί από όλους τους ευρωπαϊκούς συνεργαζόμενους φορείς.

Από εκεί και πέρα, κάθε συκοφαντική επίθεση κατά της πρωτοβουλίας για την προστασία των ασυνόδευτων ανήλικων, και κάθε υπαινιγμός που της αποδίδει κίνητρα άλλα από τον ανθρωπισμό και την προώθηση των αξιών του ευρωπαϊκού πολιτισμού, είναι προϊόν διεστραμμένων εγκεφάλων ή και ανθρώπων που προσπαθούν μάταια να κάνουν αντιπολίτευση με το ψέμα και τη λάσπη. Το ψέμα και η λάσπη θα ξεχαστούν, όπως τους αξίζει. Το έργο της προστασίας των ασυνόδευτων θα μείνει, φωτεινό παράδειγμα ανθρωπισμού». Σύμφωνα με τον κ. Δοξιάδη, η εγκατάλειψη των ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων στη μοίρα τους ήταν μία από τις πιο ντροπιαστικές πράξεις της προηγούμενης κυβέρνησης: 2.000 ασυνόδευτα παιδιά βρίσκονταν στα κολαστήρια της Μόριας και της Σάμου, μέσα στη λάσπη, τη βρώμα, την αρρώστια και την εκμετάλλευση.

«Η ελληνική κοινωνία θα διαπιστώσει την πραγματικότητα», λέει ο κ. Γεραπετρίτης αναφερόμενος στην σημερινή αντιπαράθεση στην βουλή και στη μήνυση που κατέθεσε ο Άκης Σκέρτσος κατά του Γιώργου Τράγκα για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του. Ο υφυπουργός Επικρατείας, υπεύθυνος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου υπογραμμίζει ότι την συκοφαντική δυσφήμιση καταφανώς συνιστούν οι αδιανόητα χυδαίοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί του μέσω της εκπομπής του, στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό “Crash Radio” ότι δήθεν με «εντολή του Πρωθυπουργού ενεργούσα ως διακινητής ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων προκειμένου να τύχουν σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης».

Ο κ. Σκέρτσος με την δήλωσή του αναλύει το σκεπτικό της μήνυσης που κατέθεσε συμπληρώνοντας:

«Τα εξωφρενικά ψεύδη του και η αήθης συκοφαντική επίθεση του σε βάρος του Πρωθυπουργού και εμού προσωπικά δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με τη θεμιτή δημόσια κριτική, ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας, ρυπαίνουν τη δημόσια σφαίρα, συνιστούν κραυγαλέα συκοφαντία που προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητά μου και τις αξίες που υπηρετώ.

Η ρητορική απαξίωση τέτοιων αισχρών και ανυπόστατων αναφορών δεν αρκεί. Δεν μπορούμε να αδιαφορούμε όταν βάλλονται οι θεσμοί της δημοκρατίας. Η ανοχή τέτοιων επιθέσεων εκκολάπτει το αυγό του φιδιού και υπονομεύει το φρόνημα των δημοκρατικών πολιτών.

Η καταδίκη τους πρέπει να είναι πλήρης, απόλυτη και σύμφωνη με τις επιταγές του κράτους δικαίου, που προστατεύει την αξιοπρέπεια της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου από τέτοιες επιθέσεις. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ότι τέτοια φαινόμενα συκοφαντικής δυσφήμισης θα περιοριστούν στο μέλλον.

Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη στην οποία προσφεύγω, ως το μοναδικό καταφύγιο απέναντι σε τέτοιες συκοφαντικές επιθέσεις, όπως οφείλει να κάνει κάθε πολίτης που πιστεύει ότι θίγεται ο πυρήνας της ηθικής και αξιακής του υπόστασης».

Ειδήσεις σήμερα:

Λιγνάδης, Φιλιππίδης, Στραβοπόδης: Τι συνδέει τους τρεις ηθοποιούς που καταγγέλθηκαν για βιασμό

Υπόθεση Λιγνάδη: Ξυπνούν οι μνήμες από ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν


Survivor: Πέμπτη και φαρμακερή για την Ανθή Σαλαγκούδη που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης