Λιβάνιος προς ΣΥΡΙΖΑ: H φωτογραφία του κ. Τσίπρα στο κότερο έπαιξε στην ΕΡΤ;

Λιβάνιος προς ΣΥΡΙΖΑ: H φωτογραφία του κ. Τσίπρα στο κότερο έπαιξε στην ΕΡΤ;

Ο υπουργός Επικρατείας διέψευσε τις καταγγελίες περι κυβερνητικής παρέμβασης προκειμένου να «θαφτούν» οι εικόνες με το γεύμα του πρωθυπουργού στην Ικαρία και απέδωσε το ανυπόγραφο κείμενο που αναρτήθηκε σε αίθουσα μονταζ της ΕΡΤ σε…«βλάκα»

livanios
Τη σφοδρή αντίδραση του υπουργού Επικρατείας Θεόδωρου Λιβάνιου προκάλεσαν οι επαναλαμβανόμενες καταγγελίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ και τον τρόπο δημοσιογραφικής κάλυψης της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Λιβάνιος διέψευσε τις καταγγελίες περι κυβερνητικής παρέμβασης προκειμένου να «θαφτούν» οι εικόνες με το γεύμα του πρωθυπουργού στην Ικαρία και απέδωσε το ανυπόγραφο κείμενο που αναρτήθηκε σε αίθουσα μονταζ της ΕΡΤ σε κάποιον που είναι…«βλάξ».

«Κάποιος βλάξ, σκέτος βλάξ ή προβοκάτορας βλάξ, έβαλε αυτό το χαρτί που διαψεύστηκε από την πραγματικότητα. Οι εικόνες και το βίντεο έπαιξε στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ το Σάββατο και την Κυριακή» ανέφερε ο υπουργός για να επιστρέψει το γάντι στην αξιωματική αντιπολίτευση «δεν μου λέτε; Η φωτογραφία του κ. Τσίπρα στο κότερο έπαιξε στην ΕΡΤ; Χαμός γινόταν στα social media τότε. Υπήρξαν παραιτήσεις και καταγγελίες συνδικαλιστών επι ημερών σας ή όχι;».

Αναφορικά με την κριτική για τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία ο κ. Λιβάνιος ανέφερε πως «στο πλαίσιο της αντιπολιτευτικής δραστηριότητας χάνετε την επαφή με την πραγματικότητα. Έξω έχει τον μεγαλύτερο χιονιά της 15ετίας και μας ρωτάτε γιατί κλείσαμε την εθνική οδό. Αν την κρατούσαμε ανοικτή θα μας κατηγορούσατε για τα εγκλωβισμένα αυτοκίνητα. Να θυμηθούμε τις δικές σας ημέρες το 2017 που κρατήσατε ανοικτή την εθνική με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν εκατοντάδες οδηγοί τους οποίους τους αφήσατε παγωμένους επι ώρες».

Νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης μίλησε για «προσπάθεια χειραγώγησης της ενημέρωσης από την κυβέρνηση» και σε άλλο σημείο υποστήριξε πως «στην δημόσια ΕΡΤ διορίζεται πρόεδρος ο κ. Ζούλας ο οποίος ήταν διευθυντής του γραφείου τύπου του Κ. Μητσοτάκη, και τοιχοκολλώνται ραβασάκια στις πόρτες για να μην παίξουν εικόνες από το φιάσκο της Ικαρίας, ή από την υπόθεση του Λιγνάδη. Συγχαρητήρια για την ανεξαρτησία και την πολυφωνία σας».

Ειδήσεις σήμερα:

NASA: Στο... παρά πέντε η προσεδάφιση στον Άρη, αλλά οι επιστήμονες φοβούνται τους... διαστημικούς ιούς



Κακοκαιρία «Μήδεια»: Χωρίς ρεύμα δεκάδες περιοχές στην Αττική - Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί


Johnson & Johnson: Κατέθεσε αίτημα στον ΕΜΑ για την έγκριση του εμβολίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης