Η Μαρέβα Μητσοτάκη απαντά στο Documento: Στην Αίγυπτο πήγα το 2019

Η Μαρέβα Μητσοτάκη απαντά στο Documento: Στην Αίγυπτο πήγα το 2019

«Η αξιοπρεπής στάση είναι η συγγνώμη και η ανάκληση από το δημοσιογράφο που έσπευσε να διαδώσει ψευδείς ειδήσεις» έγραψε στο twitter η σύζυγος του πρωθυπουργού - Μέγαρο Μαξίμου: «Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της» - Τι ισχυρίστηκε ο εκδότης του Documento

mareva2
Tweet-απάντηση στον Κώστα Βαξεβάνη ανάρτησε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη,  με αφορμή «τουιτάρισμα» του εκδότη του Documento για δήθεν επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο εν μέσω lockdown. 

Η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη, απάντησε στους ισχυρισμούς γράφοντας: «Διαψεύδω το δημοσίευμα. Η επίσκεψη έγινε το 2019. Θα περίμενε κανείς κάποια διασταύρωση των πληροφοριών, ή έστω μια βασική έρευνα.

Η εμμονή είναι κακός σύμβουλος. Η αξιοπρεπής στάση είναι η συγγνώμη και η ανάκληση από το δημοσιογράφο που έσπευσε να διαδώσει ψευδείς ειδήσεις»


Μέγαρο Μαξίμου: Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της

Σκληρή 
ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, το οποίο τονίζει ότι «ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της». «Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίντας, επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου! Δηλαδή 16 μήνες πριν!», σημειώνεται στην ανακοίνωση

Και καταλήγει: «Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου».

Τι έγραψε ο εκδότης του Documento 

Ο εκδότης του Documento έκανε ανάρτηση στο twitter ισχυριζόμενος ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού ταξίδεψε στην Αίγυπτο. «Η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη επισκέπτεται την Αίγυπτο» και ο ίδιος σχολιάζει: «Η Μαρεβα Μητσοτάκη, χωρίς κάποια θεσμική ιδιότητα πήγε βόλτα στην Αίγυπτο. Εσύ κάτσε καραντίνα. Ούτε τα προσχήματα. Νοιώθουν  Λουδοβίκοι και Αντουαννέτες και το δείχνουν».



Ειδήσεις σήμερα:

Ουχάν: Η ειδική ομάδα του ΠΟΥ «αθωώνει» νυχτερίδες και παγκολίνους για την μετάδοση του ιού

Ρόδος: Μητέρα κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της

Προκαλεί ξανά ο Ακάρ: Αν μιλάτε για φιλία, αποστρατιωτικοποιήστε τα νησιά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης