Χρυσοχοΐδης: «Είμαστε θωρακισμένοι» απέναντι σε νέα προβοκάτσια Ερντογάν με το μεταναστευτικό

Χρυσοχοΐδης: «Είμαστε θωρακισμένοι» απέναντι σε νέα προβοκάτσια Ερντογάν με το μεταναστευτικό

Η αστυνομία θα είναι στους δρόμους για τα μέτρα και τα εμβόλια, τονίζει στο podcast του «ΘΕΜΑ 104,6» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Τι δηλώνει για το ενδεχόμενο η Άγκυρα να προκαλέσει νέα κρίση στο μεταναστευτικό

michalis
«Είμαστε έτοιμοι, είμαστε θωρακισμένοι», τονίζει στο podcast του «ΘΕΜΑ 104,6» ο Μ. Χρυσοχοΐδης, σχετικά με το ενδεχόμενο να επιχειρήσει νέα κρίση στο μεταναστευτικό ο Τ. Ερντογάν. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισημαίνει την ανάγκη να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά συνέχεια, καθώς οι Τούρκοι επινοούν συνεχώς νέους τρόπους, ιδρύουν ακόμη και εταιρείες, για να φέρουν βάρκες με μετανάστες στα ελληνικά νησιά.

Στο ερώτημα αν η αστυνομία το παράκανε ή αν έκανε τα στραβά μάτια στο θέμα των ελέγχων για τον κορωνοϊό ο κ. Χρυσοχοΐδης απαντά πως η αστυνομία έκανε τη δουλειά της και απορρίπτει την κατηγορία για παραβίαση δημοκρατικών δικαιωμάτων. «Αυτό δεν έχει απολύτως καμία υπόσταση», λέει χαρακτηριστικά.

Χιλιάδες αστυνομικοί είναι στους δρόμους για την προστασία των υποδομών του εμβολιασμού, προσθέτει και ζητά από τους πολίτες να κάνουν υπομονή: «Δεν αξίζει τον κόπο ένα γλέντι που θα οδηγήσει σε απώλειες ανθρώπων». Στο πλαίσιο αυτό, δίνει συγχαρητήρια στους πολίτες γιατί ήταν υποδειγματικοί στην τήρηση των μέτρων τα Χριστούγεννα.

Ασφαλώς και θα συλληφθεί ο κ. Παππάς, δηλώνει τέλος για τον φυγόποινο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής.



Ειδήσεις σήμερα: 

Τσαβούσογλου: «Ελλάδα και Κύπρος στοχοποιούν την Τουρκία»

Πέθανε ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ - Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Κύκνος που θρηνούσε το ταίρι του στις ράγες «καθήλωσε» πάνω από 20 τρένα στη Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης