Πέτσας για την «εξαφάνιση» του Χρήστου Παππά: Ο πρωθυπουργός δεν είναι ικανοποιημένος από την πρώτη κιόλας μέρα

Πέτσας για την «εξαφάνιση» του Χρήστου Παππά: Ο πρωθυπουργός δεν είναι ικανοποιημένος από την πρώτη κιόλας μέρα

«Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και ο κ. Παππάς θα οδηγηθεί εκεί που έχει αποφασίσει η Δικαιοσύνη» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

petsas_briefing_today
«Ο πρωθυπουργός δεν είναι ικανοποιημένος από την πρώτη κιόλας ημέρα» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο καταζητούμενος υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, παραμένει ασύλληπτος για δεύτερη εβδομάδα, δίχως να έχει καταστεί δυνατό να εντοπιστούν τα ίχνη του.

Eνημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα


«Ο πρωθυπουργός δεν είναι ικανοποιημένος, από την πρώτη μέρα, όχι μετά από δύο εβδομάδες. Αυτή είναι η μια απάντηση. Από την άλλη, είναι σαφής και η τοποθέτηση από την Ελληνική Αστυνομία και από τους αρμόδιους, υπουργό και υφυπουργό, σχετικά με το περιοριστικό πλαίσιο, το οποίο ίσχυε κατά τον χρόνο στον οποίο θα έπρεπε να δηλώνει την παρουσία του ο κ. Παππάς. Αλλά, να είστε βέβαιοι ότι η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της και θα οδηγηθεί ο κ. Παππάς εκεί που αποφάσισε η Δικαιοσύνη» είπε συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας.

Νωρίτερα, προκλητικό μήνυμα ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί άμεσα -τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει η δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό- είχε στείλει ο εξαφανισμένος υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Δια του δικηγόρου του, Περικλή Σταυριανάκη, ο Χρήστος Παππάς κατέθεσε αίτημα για έφεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που τον καταδίκασε σε κάθειρξη 13 ετών και 8 μηνών, ως εκ των διευθυντών της εγκληματικής οργάνωσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανός σκότωσε με 11 μαχαιριές την Ισπανίδα σύζυγό του αφού έκαναν σεξ στην πολυτελή βίλα τους

Ο πόλεμος της τρίχας για Πάνο Καλλίτση και Έλενα Χριστοπούλου: Από τον γάμο, στο διαζύγιο και τα εξώδικα

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τον γυναικολόγο στην Ρόδο: «Βογκούσε σαν να έκανε σεξ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης