Ανδρουλάκης: Έχει ανοίξει πρόωρα η συζήτηση για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ανδρουλάκης: Έχει ανοίξει πρόωρα η συζήτηση για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

«Οι λόγοι που ήμουν υποψήφιος το 2017 έχουν ενισχυθεί», είπε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής

Androulakis-ethnikes-ekloges-2019-05-30
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION24 και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε ότι η συζήτηση έχει ανοίξει πρόωρα, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «έναν χρόνο πριν, όταν ανοίγει τέτοια συζήτηση δεν βοηθά. Αυτόν τον χρόνο, γιατί οι εκλογές είναι του χρόνου τον Νοέμβρη το αργότερο, έχουμε σημαντικές εθνικές προκλήσεις, όπως η πανδημία και οι οικονομικές παρενέργειες της πανδημίας. Άρα, προτεραιότητα πρέπει να είναι η παράταξη μας, σε αυτές τις προκλήσεις, να έχει θέσεις που απαντούν στα προβλήματα του ελληνικού λαού».

Ανδρουλάκης για ηγεσία ΚΙΝΑΛ: Οι λόγοι που ήμουν υποψήφιος το 2017 έχουν ενισχυθεί

Ο κ. Ανδρουλάκης, υπενθύμισε ότι και το 2017, ήταν υποψήφιος ενώ όπως είπε οι λόγοι για να είναι εκ νέου έχουν ενισχυθεί, «η παράταξη μας πρέπει να παίξει έναν πιο δυναμικό και πιο ουσιαστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πάντως, ότι η ηγεσία της Τρικούπη αλλά και ο Νίκος Ανδρουλάκης, εκτιμούν ότι η συζήτηση έχει ξεκινήσει πολύ νωρίς και στην παρούσα φάση, που αντιμετωπίζει η χώρα πολλαπλές προκλήσεις. Παρότι έχει πυροδοτηθεί μια συζήτηση με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για διάφορα ονόματα όλες οι πλευρές κρατούν χαμηλούς τόνους, αξιοποιώντας την ευκαιρία για μια σοβαρή αντιπολίτευση καθώς προτεραιότητα είναι η αντιμετώπιση των πολλαπλών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Υπενθυμίζεται, πως η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής,Φώφη Γεννηματά, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε εφ' όλης της ύλης στις 23 Σεπτεμβρίου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε πως θα είναι υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος της.


Ειδήσεις σήμερα

Βροχές και καταιγίδες σήμερα σε Κυκλάδες και Κρήτη

ΗΠΑ: Εγκρίθηκε η πώληση πυραύλων και οπλικών συστημάτων στην Ταϊβάν

Πανδημία-Μεξικό: 522 θάνατοι και 6.845 κρούσματα σε 24 ώρες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης