Φώφη Γεννηματά - ΠΑΣΟΚ: Ιστορική η νίκη του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981

Φώφη Γεννηματά - ΠΑΣΟΚ: Ιστορική η νίκη του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981

Η Προέδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά ανήρτησε στα social media μήνυμα για τη συμπλήρωση 39 ετών από τη μεγάλη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ 18 Οκτώβρη του 1981 - Χρηστίδης: «Οι παπαγάλοι του Μαξίμου ξαναχτυπούν»

fofi-pasok-andreas-1
Η πρώτη φορά Αριστερά στη χώρα καταγράφηκε στην ιστορία στις 18 Οκτωβρίου 1981, με τον Ανδρέα Παπανδρέου να κερδίζει τις βουλευτικές εκλογές με ποσοστό 48,06% και 174 έδρες στη Βουλή.

Η Προέδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά ανήρτησε στα social media μήνυμα για τη συμπλήρωση 39 ετών από τη μεγάλη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ 18 Οκτώβρη του 1981.

«Ιστορική νίκη ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου. Νίκη Δημοκρατίας, εθνικής συμφιλίωσης, νίκη Αλλαγής. Νίκη για αξιοπρέπεια και καλύτερες μέρες στους Έλληνες, στις Ελληνίδες. Τώρα στις νέες συνθήκες το αίτημα για τη νέα Αλλαγή συσπειρώνει όλο και περισσότερους πολίτες. Νέα Αλλαγή για ισχυρή Ελλάδα. Μια Ελλάδα που ξέρει να διεκδικεί, και όχι απλά να συναινεί. Η Ελλάδα που σέβονται όλοι. Νέα Αλλαγή για ποιότητα στη Δημοκρατία και ενότητα του Ελληνικού λαού. Νέα Αλλαγή με ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη. Νέα Αλλαγή που μπορεί να καθοδηγήσει το Κίνημα Αλλαγής, η προοδευτική παράταξη του σήμερα, το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντός μας».

Χρηστίδης: «Οι παπαγάλοι του Μαξίμου ξαναχτυπούν»

Με αιχμηρό τρόπο αντέδρασε το Κίνημα Αλλαγής σχετικά με δημοσιεύματα, για τα οποία ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης, σχολίασε πως πρόκειται για «παπαγάλους του Μαξίμου που ξαναχτυπούν».

Ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι «τους φόβισαν τα νέα σημάδια ανόδου του Κινήματος Αλλαγής και αντιδρούν σπασμωδικά. Ιδιαίτερα τους ενοχλεί η σκληρή αντιπολίτευσή μας, οι θέσεις και επισημάνσεις μας στα εθνικά θέματα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο στόχος τους για ένα Κίνημα Αλλαγής ελεγχόμενο και δορυφόρο της δεξιάς θα αποτύχει, για μια ακόμη φορά. Ματαιοπονούν. Ας ασχοληθούν με τα "του οίκου τους", που τρίζει από τα προβλήματα».

«Οι δικές μας ρίζες στην κοινωνία είναι πολύ βαθιές. Οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και έχουν τον τελευταίο λόγο. Η απαίτηση για Νέα Αλλαγή κάθε μέρα δυναμώνει», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σοκ στους Αμπελόκηπους: Σάτυρος αυνανιζόταν σε πάρκο κοιτώντας μητέρα με το παιδί της

Αράχωβα όπως... Γκστάαντ: Πανικός για ένα σπίτι λόγω της πανδημίας

Κορωνοϊός: Ο 52χρονος που νόσησε με γρίπη και covid ταυτόχρονα κάνει την εμπειρία του βιβλίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης