1 = 147. Τα μαθηματικά Παπουτσή για τις αστυνομικές απαγορεύσεις

1 = 147. Τα μαθηματικά Παπουτσή για τις αστυνομικές απαγορεύσεις

Είτε δεν είναι καλά ενημερωμένος από τους υφισταμένους του, είτε δεν τα πηγαίνει καλά με τα μαθηματικά και τη γεωγραφία.Ο λόγος, για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή...

1 = 147. Τα μαθηματικά Παπουτσή για τις αστυνομικές απαγορεύσεις
Είτε δεν είναι καλά ενημερωμένος από τους υφισταμένους του, είτε δεν τα πηγαίνει καλά με τα μαθηματικά και τη γεωγραφία. Ο λόγος, για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, που δήλωσε την Τετάρτη (9/2) στη βουλή, πως η αστυνομία απαγόρευσε τις κινητοποιήσεις των Σερραίων αγροτών, σε ακτίνα μόνο ενός χιλιομέτρου από τον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα.

 «Η  απαγόρευση των κινητοποιήσεων και της «απόπειρας συναθροίσεων», δεν αφορά ολόκληρο το οδικό δίκτυο του νομού Σερρών, αλλά μονάχα μια απόσταση ενός χιλιομέτρου από τον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα» δήλωσε συγκεκριμένα ο υπουργός, απαντώντας στις αιτιάσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης για μεθοδεύσεις που θυμίζουν άλλες εποχές.

Το πρωί της Τετάρτης, επικαλούμενος λόγους «ασφάλειας και διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής», ο αστυνομικός Διευθυντής Σερρών Δημήτρης Τσώτας, υπέγραψε νέα απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας γεωργικών ελκυστήρων, σε συνολικό μήκος 147 χλμ του εθνικού και επαρχιακού δικτύου του νομού και όχι βέβαια σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από τον Προμαχώνα, όπως ισχυρίστηκε στη βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε περισσότερα στο infoserres.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης