Πολάκης σε Τσακαλώτο: Πρέπει να τους φωνάζουμε δυνατά και κατάμουτρα ότι είναι απατεώνες

Πολάκης σε Τσακαλώτο: Πρέπει να τους φωνάζουμε δυνατά και κατάμουτρα ότι είναι απατεώνες

Ο Παύλος Πολάκης ανέλαβε να απαντήσει στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, που νωρίτερα κράτησε αποστάσεις από τον Αλέξη Τσίπρα για τον χαρακτηρισμό του πρωθυπουργού ως «απατεώνα» - Τι έγραψε στο facebook

polakis_pavlos
Συνέχεια στην εσωστρέφεια που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο Παύλος Πολάκης που απάντησε μέσω facebook στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποιος αποστασιοποιήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα που χαρακτήρισε «απατεώνα» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Πολάκης όχι μόνον θεωρεί ότι τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι απολύτως αποδεκτοί, αλλά όπως λέει κατά τη γνώμη του «πρέπει να τους το φωνάζουμε δυνατά και κατάμουτρα!!». Μάλιστα παραθέτει διάφορα στιγμιότυπα, που επιβεβαιώνουν, κατά τον τέως αναπληρωτή υπουργό, τη στάση του.

«ΕΥΚΛΕΙΔΗ: είδα την ανάρτηση σου. Στις φωτό μετά από αυτήν θα δεις, μόνο τις τελευταίες 5-6 μέρες ,μερικά ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ που πρέπει ,κατά τη γνώμη μου να τους το ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης στο facebook.




Τσακαλώτος σε Τσίπρα: Δεν μπορούμε να λέμε τον Μητσοτάκη απατεώνα

Είχε προηγηθεί «άδειασμα» του Αλέξη Τσίπρα από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, που ανέφερε, με άρθρο του στο tvxs ότι «πρέπει να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντιπάλους μας απατεώνες».

Κλείσιμο
Ο κ. Τσακαλώτος παρέθεσε το άρθρο του στη σελίδα του στο Facebook και υπογράμμισε ότι «από τη μια μεριά, αυτό το είδος πολιτικής αντιπαράθεσης αποξενώνει μεγάλο μέρος των πολιτών, και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες. Και κάτι χειρότερο: πολλοί ταυτίζουν την πολιτική με αυτό το είδος αντιπαράθεσης και όχι με μια εν δυνάμει δραστηριότητα χειραφέτησης. Από την άλλη, ακριβώς γιατί όλοι οι αντίπαλοι μας δεν είναι, και δε θα μπορούσαν να είναι απατεώνες, αυτή η τακτική υποτιμάει τον αντίπαλο – πάντα επικίνδυνο πράγμα σε όλων των ειδών διαμαχών – και δεν είναι πειστική».

Ειδήσεις σήμερα: 

Μετανάστες κατέστρεψαν τον ναό του Αγίου Γεωργίου στη Μόρια - Απίστευτες εικόνες

Ύφεση 9% φέτος και ανάπτυξη 6% το 2021 προβλέπουν για την Ελλάδα οι Βρυξέλλες

Θάνατος σοκ στον Αλμυρό: Η μάνικα σκότωσε 39χρονο πυροσβέστη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης