Έκρηξη στη Βηρυτό: Μηνύματα συμπαράστασης προς το Λίβανο από την πολιτική ηγεσία

Έκρηξη στη Βηρυτό: Μηνύματα συμπαράστασης προς το Λίβανο από την πολιτική ηγεσία

Κύμα συμπαράστασης από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία προκάλεσε το ασύλληπτο δράμα στο Λίβανο μετά τις δύο φονικές εκρήξεις στο λιμάνι της Βηρυτού

biri0909
Κύμα συμπαράστασης από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία προκάλεσε το ασύλληπτο δράμα στο Λίβανο μετά τις δύο φονικές εκρήξεις στο λιμάνι της Βηρυτού που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 100 ανθρώπους και άφησαν πίσω χιλιάδες τραυματίες.

Σακελλαροπούλου: Συγκλονισμένη από τις εικόνες της Βηρυτού

Θερμά συλλυπητήρια στον ομόλογό της και τον λαό του Λιβάνου απέστειλε, με παρέμβασή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το μήνυμα της Προέδρου:

«Συγκλονισμένη από τις τραγικές εικόνες καταστροφής στη Βηρυτό. Οι λέξεις δεν αρκούν για να εκφράσουν τη θλίψη και την οδύνη μας. Θερμά συλλυπητήρια στον Πρόεδρο Aoun και τις οικογένειες των θυμάτων. Στις δύσκολες αυτές στιγμές ο ελληνικός λαός στέκεται δίπλα στον λαό του Λιβάνου».
Μητσοτάκης: Έτοιμη η Ελλάδα να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί

Με ανάρτησή του στο Twitter, στα αγγλικά, από την πρώτη στιγμή, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει την συμπαράστασή του στον λαό του Λιβάνου, για την τραγωδία στη Βηρυτό και σημειώνει ότι «η Ελλάδα είναι έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί».

«Εκ μέρους του ελληνικού λαού, θέλω να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στον λαό του Λιβάνου, ειδικά στις οικογένειες που υπέστησαν απώλειες, και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας» αναφέρει.

Δείτε την ανάρτησή του

Κλείσιμο





Συλλυπητήρια Τσίπρα στο λαό του Λιβάνου


Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο στην αγγλική όσο και στην ελληνική γλώσσα, τα «ειλικρινή συλλυπητήριά» του προς το λαό του Λιβάνου απηύθυνε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Αναλυτικά, το tweet:

«Σε αυτές τις τραγικές στιγμές, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας και την αλληλεγγύη μας στο λαό του Λιβάνου».




Γεννηματά: Η Ελλάδα είναι δίπλα στο Λίβανο

Τα συλλυπητήριά της «σε κάθε οικογένεια που θρηνεί» στο Λίβανο εξέφρασε από τα πρώτα λεπτά μετά τη φονική έκρηξη, και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μήνυμα της κ. Γεννηματά:

«Οι εικόνες από την ανείπωτη καταστροφή στη Βηρυτό συγκλονίζουν. Συλλυπητήρια σε κάθε οικογένεια που θρηνεί. Η Ελλάδα είναι δίπλα στον Λίβανο σε αυτήν τη δοκιμασία».


Ειδήσεις σήμερα: 

Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει το μέγεθος της καταστροφής στη Βηρυτό από ψηλά

Έκρηξη στη Βηρυτό: Η καταστροφή και ο ανθρώπινος θρήνος - Σκληρές εικόνες

Κοζάνη: Πήγε να ζητήσει ενοίκιο και τον… πέταξαν από τη σκάλα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης