Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου είπε «έχετε την κ....ρα σας ανοιχτή, να» σε βουλευτές του ΚΙΝΑΛ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου είπε «έχετε την κ....ρα σας ανοιχτή, να» σε βουλευτές του ΚΙΝΑΛ

Δείτε βίντεο από το χαμό που ακολούθησε στη Βουλή, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η συνεδρίαση - O Κώστας Μάρκου αποβλήθηκε από την ολομέλεια - «Ντροπή η πράξη σας για καθηγητή πανεπιστημίου» αντέδρασε ο προεδρεύων Θανάσης Μπούρας

markoy-syriza-arthro
Ένταση και διακοπή της συζήτησης για το πόρισμα της Novartis προκλήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής λέγοντας μεταξύ άλλων «σας έχουμε κάνει την κω...α να…».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου είπε «έχετε την κ....ρα σας ανοιχτή, να» στον Κωνσταντινόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο ξεκίνησε όταν πήγε να μιλήσει ο Βασίλης Κεγκέρογλου (ΚΙΝΑΛ) με τον Κώστα Μάρκου να αρχίζει να βρίζει.

«Τι να πει αυτός. Τα είπε η ΝΔ» φέρεται να είπε ο κ. Μάρκου με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να του θυμίζει τις επιτροπες για τους γιατρούς που είναι ανοικτές ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Τότε ο κ. Μάρκου συνέχισε λέγοντας «τι να πείτε εσείς στο ΚΙΝΑΛ που έχετε την κ...α σας ανοικτή... να» κάνοντας και τη σχετική χειρομονομία.

Αμέσως οι βουλευτές αντέδρασαν ενώ ο προεδρεύων Θανάσης Μπούρας τον απέβαλε απο την αίθουσα. «Είναι απαράδεκτο. Τον είδα να αποχωρεί και να κάνει μια χειρονομία. Βγείτε και μην προκαλείτε άλλο. Λυπάμαι για την διαγωγή σας. Ντροπή η πράξη σας για καθηγητή πανεπιστημίου. Να εξέλθετε απο την αίθουσα. Βγείτε απο την αίθουσα είναι εντολή προεδρείου. Σας είδα τι κάνατε και έχω να σας πω το εξής: Ντροπή, Ντροπή Ντροπή» είπε ο κ. Μπούρας

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε παρέμβαση και απο την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη που ζήτησε απο τον κ. Μάρκου να αποχωρήσει απο την αίθουσα.

Κωνσταντινόπουλος: Οι χειρονομίες Μάρκου θυμίζουν Χρυσή Αυγή

Κλείσιμο
Την χειρονομία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου προς τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων «σας έχουμε κάνει την κω...α να…», σχολίασε μέσω Twitter ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Οι χειρονομίες του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ Μάρκου ( καθηγητή ιατρικής) εντός της Βουλής εναντίον της παράταξης μου θύμισε την εποχή που ανάλογες πράξεις έκαναν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ηθικό πλεονέκτημα...», έγραψε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης