Γιώργος Τσίπρας στον ΘΕΜΑ 104,6: Δεν υπάρχει έγκλημα για να είναι ο Παπαγγελόπουλος ηθικός αυτουργός

Γιώργος Τσίπρας στον ΘΕΜΑ 104,6: Δεν υπάρχει έγκλημα για να είναι ο Παπαγγελόπουλος ηθικός αυτουργός

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως προκαλείται ενδεχομένως μεγάλη φασαρία για κάτι το οποίο δεν έγινε πως μπορεί τελικά να λήξει η δίκη σε μία αθωωτική απόφαση του κ. Παπαγγελόπουλου

george-tsipras
Για αντιπερισπασμό και τιμωρία ενός ανθρώπου που προσπάθησε να ψάξει το μεγάλο σκάνδαλο, αναφερόμενος στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

«Δεν υπάρχει το έγκλημα για να είναι ο κ. Παπαγγελόπουλος ηθικός αυτουργός, αυτό είναι το πιο μεγάλο απ΄ όλα, από όσα αποδείχτηκαν στην Προανακριτική» είπε ο κ. Τσίπρας , προσθέτοντας πως προκαλείται ενδεχομένως μεγάλη φασαρία για κάτι το οποίο δεν έγινε πως μπορεί τελικά να λήξει η δίκη σε μία αθωωτική απόφαση του κ. Παπαγγελόπουλου.


Σχολιάζοντας την εικόνα με τις ηχογραφήσεις, τις κασέτες, με τις αποκαλύψεις, με τον Παππά, ο κ. Τσίπρας είπε ότι σίγουρα δεν είναι κολακευτική εικόνα για μια κυβέρνηση και πως «θεωρητικά μπορεί να υπάρξουν χιλιάδες κασέτες από γραφεία μέχρι κρεβατοκάμαρες, το να χρησιμοποιεί μία κυβέρνηση που έχει την ικανότητα αυτή, κάθε φορά που στριμώχνεται είτε από τις λίστες του Πέτσα, είτε από την αναμενόμενη απόφαση της αμερικανικής δικαιοσύνης, αρχίζει να βγάζει κασέτες, νομίζω σαν πολιτική ζωή του τόπου δεν μας τιμά ιδιαίτερα και δηλητηριάζει και δεν οδηγεί πουθενά, όταν πρόκειται ειδικά για συνομιλίες και συναντήσεις που είναι καθ όλα μη επιλήψιμες και θεμιτές, δεν μιλάμε για κάποια παράνομη συνάντηση, πάντως δεν είμαστε εμείς που έχουμε ηχογραφήσει, αυτό είναι το μόνο βέβαιο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης