Βαρεμένος στον ΘΕΜΑ 104,6: «Βούρκος παραπολιτικής και κασετοπειρατείας»

Βαρεμένος στον ΘΕΜΑ 104,6: «Βούρκος παραπολιτικής και κασετοπειρατείας»

«Αν ο κ. Μιωνής είχε πετύχει το σκοπό του και σε αυτά που ζητούσε, αν τα είχε υλοποιήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα ο κ. Μιωνής θα είχε καταπιεί τις κασέτες» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

varemenos
Για προσπάθεια του Πρωθυπουργού να μετατρέψει την πολιτική ζωή της χώρας σε… “κασετομάνια” έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Αν θέλει ο κ. Μητσοτάκης να συνεχίσει να κυλίεται στο βούρκο της παραπολιτικής και της κασετοπειρατείας, εάν άνοιξε κατάστημα με την επιγραφή κασετομάνια και τις μοιράζει στον ελληνικό λαό, για να ξεχαστεί ο ελληνικός λαός από την καθημερινότητά του και από την προοπτική κοινωνικής ερημοποίησης που αντιμετωπίζει η χώρα μετά την νέα κρίση και ο λαός έχει αφεθεί στην τύχη του, νομίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι με τις κασέτες θα ξεχαστεί ο ελληνικός λαός" σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρεμένος. Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο κ. Παππάς "ανέλαβε την ευθύνη για ενδεχόμενη αμέλεια ή αφέλεια απέναντι σε έναν άνθρωπο που ήταν καλωδιομένος σε άλλη χώρα και ασκούσε κατασκοπεία”.

Στον αντίποδα, ο κ. Μιωνής "φαίνεται να περιμένει να πάρει από την κυβέρνηση τη ΛΑΡΚΟ” τόνισε ο κ. Βαρεμένος, ενώ έστρεψε μετωπικά τα βέλη του κατά του Πρωθυπουργού, τονίζοντας πως “ο κ. Μητσοτάκης έχοντας την πολιτική τεχνογνωσία γυρίζει τη χώρα 40 χρόνια πίσω. Έρχεται μια εμφυλιοπολεμική δεξιά με ένα λούστρο επικοινωνιακό”.

Περνώντας στην αντεπίθεση, “αν ο κ. Μιωνής είχε πετύχει το σκοπό του και σε αυτά που ζητούσε, αν τα είχε υλοποιήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα ο κ. Μιωνής θα είχε καταπιεί τις κασέτες” ανέφερε ο κ. Βαρεμένος και χαρακτήρισε “πρόθυμο αγοραστή” για τις κασέτες τον κ. Μητσοτάκη.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση σημειώνοντας ότι “ο υπουργός ανάπτυξης προαναγγέλλει ειδικά δικαστήρια”. “Σε ποια χώρα ζούμε; Σε χώρα της Υποσαχάριας Αφρικής;” διερωτήθηκε ο κ. Βαρεμένος και κατέληξε “ο κ. Γεωργιάδης λέει ότι θα φυλακίσει τη δικαστή και κανείς δεν μιλάει”.

Ειδήσεις σήμερα: 

ΣΥΡΙΖΑ: Καταθέτει αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την παράνομη ηχογράφηση Μιωνή

Καραγκούνης (ΘΕΜΑ 104,6): Χαστούκι σε όσους έριξαν λάσπη το πρακτικό για το κλείσιμο της υπόθεσης Novartis

Σπίρτζης στον «Θέμα 104,6»: Δευτερεύουσας σημασίας θέμα οι ηχογραφήσεις Παππά - Μιωνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης