Γεροβασίλη (Θέμα 104,6): «Επίπλαστη κανονικότητα» το άνοιγμα των σχολείων

Γεροβασίλη (Θέμα 104,6): «Επίπλαστη κανονικότητα» το άνοιγμα των σχολείων

«Οφείλουμε να δώσουμε ένα πρόγραμμα νέας αρχής για τη χώρα», τόνισε η  Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ 

olga_gerovasilis
«Από κανένα τηλεφώνημα - παγίδα δεν παρασύρεται η αστυνομία», τόνισε με αφορμή τα γεγονότα στην Κυψέλη η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον Θέμα 104,6 και τους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη.

«Προφανώς οι συγκεντρώσεις και ο συνωστισμός δεν είναι ένας καλός σύμβουλος» υποστήριξε η κ. Γεροβασίλη, επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση δεν χρειάζεται να είναι τόσο απλόχερη με χρήση βίας και ΜΑΤ».

Στην ίδια κατεύθυνση, «στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στην Αγία Παρασκευή, σε έναν δημόσιο, ελεύθερο χώρο, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τήρησαν δύο μήνες τα μέτρα», υπογράμμισε η κ. Γεροβασίλη, κάνοντας παράλληλα λόγο για «επίπλαστη κανονικότητα», αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων.

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε «μήπως η κυβέρνηση φοβάται τα ζητήματα της οικονομίας και προσπαθεί να δείξει την πυγμή της εκ των προτέρων», ενώ υποστήριξε ότι «θα ζήσουμε πράγματα που δεν τα έχουμε ξαναζήσει», σε σχέση με τα επίπεδα ύφεσης.

Απαντώντας σχετικά με την επικαιροποίηση του προγράμματος που ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε πριν ένα μήνα, «σε πρωτόγνωρες συνθήκες χρειάζονται πρωτόγνωρες αντιδράσεις. Οφείλουμε να δώσουμε ένα πρόγραμμα νέας αρχής για τη χώρα»  εξήγησε η κ. Γεροβασίλη. «Η έκφραση του χώρου μας είναι απολύτως συμβατή με την αγωνία των πολιτών» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά των εσωκομματικών εντάσεων που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τη στήριξη κομματικών ΜΜΕ, με την κ. Γεροβασίλη να εκτιμά πως «στην ουσία τους οι αντιπαραθέσεις έχουν την αγωνία του καλύτερου τρόπου», κρατώντας αποστάσεις από τη δημόσια αντιπαράθεση των κ. Σκουρλέτη και Βαξεβάνη.

Σχετικά με τα δημοσκοπικά ευρήματα που αποτυπώνουν σχεδόν ως παγιωμένη τη διψήφια διαφορά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τελευταίο να τοποθετείται στο 20% (από την εκλογική επίδοση του 31%), «σε περιόδους κρίσης και δη υγειονομικής και δη πρωτόγνωρης»  οι πολίτες συσπειρώνονται γύρω από την κυβέρνηση εξήγησε η κ. Γεροβασίλη, παρατηρώντας, ωστόσο, ότι η κυβέρνηση δεν θα κριθεί από τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Βάρκα με 19 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασε στη Λέσβο χαράματα Κυριακής

Ναρκωτικά, όπλα και τραυματισμοί σε ΒΙΑΛ και Μόρια

Έφοδος σε ΜΚΟ και δομές από Εθνική Αρχή Διαφάνειας και αστυνομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης