Πόθεν έσχες: Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ με μηδενικό εισόδημα

Πόθεν έσχες: Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ με μηδενικό εισόδημα

Πρόκειται για τον κ. Νάσο Ηλιόπουλο πρώην υφυπ. Εργασίας (από το Φεβρουάριο του 2018 ως το Φεβρουάριο του 2019) που παραιτήθηκε για να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων, και τον κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο, πρώην υπ. Τουρισμού (Μάιος 2019 ως Ιούλιος 2019)

iliopoulos_theoxaropoulos
Όχι ένα, αλλά δύο μέλη των τελευταίων κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται χωρίς εισόδημα το 2018 σύμφωνα με τις δηλώσεις πόθεν έσχες που κατέθεσαν.

Πρόκειται για τον κ. Νάσο Ηλιόπουλο πρώην υφυπ. Εργασίας (από το Φεβρουάριο του 2018 ως το Φεβρουάριο του 2019) που παραιτήθηκε για να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων, και τον κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο, πρώην υπ. Τουρισμού (Μάιος 2019 ως Ιούλιος 2019). Σημειωτέον ότι ο τελευταίος το 2018, ως μέλος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση.

Ο κ. Ηλιόπουλος εμφανίζεται πάντως να έχει περίπου 116.000 ευρώ σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς από εισοδήματα προηγούμενων ετών. Επίσης εμφανίζεται να έχει την πλήρη ή την ψιλή κυριότητα σε έξι ακίνητα στην Αθήνα, το Γέρακα και τη Ζαχάρω Ηλείας.

Απ’ την πλευρά του ο κ. Θεοχαρόπουλος εμφανίζεται να έχει σχεδόν 90.000 ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις από εισοδήματα παλαιότερων ετών και άλλες 7.500 ευρώ περίπου η σύζυγος του, που επίσης εμφανίζεται να μην έχει εισόδημα το 2018. Επίσης κατέχουν 11 ακίνητα σε Βέροια και Θεσσαλονίκη. Η σύζυγος του κ. Θεοχαρόπουλου επίσης κατέχει ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο 1.400 εκ. του 2007.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακης Σκέρτσος: Ο «αόρατος» επιτελάρχης του Μαξίμου

Περισσότεροι από τους μισούς μαθητές στις τάξεις στην «πρεμιέρα» των σχολείων

ΗΠΑ: Για δεύτερη μέρα κάτω από 900 νεκροί από τον κορωνοϊό - 830 το τελευταίο 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης