Ο νέος Σπασίκλας Νο 14 είναι εδώ - Τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα ο Τζεφ Κίνι

Ο νέος Σπασίκλας Νο 14 είναι εδώ - Τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα ο Τζεφ Κίνι

Με τίτλο «Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 14: Κακός χαμός» και γκρι εξώφυλλο

book_ar
Η επιστροφή του Γκρεγκ Χέφλι δε χρειάζεται καμία παρουσίαση. Τα βιβλία του Σπασίκλα είναι πολύ αγαπητά στο ελληνικό κοινό και ο Τζεφ Κίνι από τους πλέον δημοφιλείς συγγραφείς.

Στις 21 Νοεμβρίου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία  από τις εκδόσεις Ψυχογιός, η 14η περιπέτεια του Σπασίκλα με τίτλο «Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 14: Κακός χαμός». Τον Δεκέμβριο μάλιστα ο συγγραφέας θα επισκεφτεί την Ελλάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας του για να γνωρίσει από κοντά τους μικρούς του, αλλά και μεγαλύτερους φίλους.

Η υπόθεση: Χάρη σε μια απρόσμενη κληρονομιά η οικογένεια του Γκρεγκ Χέφλι έχει την ευκαιρία να κάνει μεγάλες αλλαγές στο σπίτι της. Σύντομα, όμως, ανακαλύπτουν ότι η ανακαίνιση του σπιτιού δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Μόλις οι τοίχοι αρχίζουν να πέφτουν, σκάνε μύτη ένα σωρό προβλήματα. Σάπια ξύλα, τοξική μούχλα, ανεπιθύμητα μαμούνια και κάτι ακόμη πιο απειλητικό κάνουν τον Γκρεγκ και την οικογένειά του να αναρωτιούνται αν οι εργασίες ανακαίνισης αξίζουν τελικά τον κόπο. Όταν, επιτέλους, η σκόνη κατακάτσει, θα μπορούν οι Χέφλι να μείνουν σε αυτό το σπίτι... ή θα αναγκαστούν να μετακομίσουν σε άλλη πόλη;

Ο Τζεφ Κίνι είναι ο Νο1 ευπώλητος συγγραφέας της εφημερίδας New York Times και έξι φορές νικητής στα Βραβεία Nickelodeon Kids’ Choice, στην κατηγορία Αγαπημένο Βιβλίο, για τη σειρά Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα. Ο Τζεφ έχει ανακηρυχθεί από το περιοδικό Time ένας από τους 100 Ανθρώπους στον Κόσμο με τη Μεγαλύτερη Επιρροή. Είναι επίσης ο δημιουργός της εταιρείας Poptropica, ενός από τους 50 Καλύτερους Ιστοτόπους, σύμφωνα με το περιοδικό Time. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Ουάσινγκτον και μετακόμισε στη Νέα Αγγλία το 1995. Ζει με τη γυναίκα και τους δύο γιους τους στη Μασαχουσέτη, όπου είναι ιδιοκτήτες του βιβλιοπωλείου Μια Απίθανη Ιστορία.

spasiklas
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης