20 σπουδαία μυαλά που άλλαξαν τον κόσμο

myala

20 σπουδαίες προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους στο πέρασμα των χρόνων και ξεχώρισαν για το έργο τους.

Ενα ακόμα μοναδικό βιβλίο για παιδιά, αλλά και εφήβους κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, το οποίο έχει σκοπό να εμπνεύσει και να φέρει τους νεαρούς αναγνώστες σε επαφή με 20 μεγαλοφυΐες που διαμόρφωσαν την επιστήμη, την πολιτική, τη φιλοσοφία και τις τέχνες από την αρχαία εποχή έως σήμερα!

Διαβάζοντας το «20 σπουδαία μυαλά που άλλαξαν τον κόσμο» της Rosalba Troiano, μαθαίνουμε ποιο ήταν το μυστικό τους! Πρόκειται για ανθρώπους που δεν έπαψαν στιγμή να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους. Που προσπαθούσαν με όλες τις δυνάμεις τους όχι μόνο να επιτύχουν, αλλά και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Που επένδυσαν πολύ χρόνο και κόπο για να κατακτήσουν τους στόχους τους, ακόμα και όταν κανένας δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρουν.

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να εμπνευστούν τα παιδιά μας; Βιβλία σαν το  «20 σπουδαία μυαλά που άλλαξαν τον κόσμο», που επιπλέον έχουν και μία πολύ προσεγμένη και καλαίσθητη έκδοση, λειτουργούν ως παράδειγμα και δεν πρέπει να λείπουν από καμία βιβλιοθήκη.

myala

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Sianti1

«Η τέχνη έχει τον ανιδιοτελή χαρακτήρα του παιδιού» έλεγε ο Γερμανός φιλόσοφος Εμμανουέλ Καντ. Ο Εικαστικός Κύκλος Sianti μετατρέπει τα παραπάνω λόγια σε πραγματικότητα μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα αφιερωμένα στα παιδιά