Εκδόσεις Άγκυρα: Τέσσερα νέα ξεχωριστά βιβλία για παιδιά

Εκδόσεις Άγκυρα: Τέσσερα νέα ξεχωριστά βιβλία για παιδιά

Τέσσερις υπέροχες εκδόσεις που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες

paliewmixanespappou
Μια τρελή τρελή ιστορία γραμμένη με χιούμορ και ανατροπές για την ανακάλυψη του μυστικού της αληθινής ευτυχίας. Μια ιστορία για την αγάπη, την απώλεια, την ελπίδα και τη θεραπευτική δύναμη της φιλίας και της φύσης. Ένα βιβλίο για τη σημασία και τη δύναμη των ονείρων, για το πώς μπορεί κάποιος να πετύχει τους στόχους του και πώς βρίσκει κανείς "το κάλεσμά του" και μια ευχάριστη ιστορία με την οποία μπορούν να ταυτιστούν μικροί και μεγάλοι, που δείχνει ότι κι οι παππούδες με τις ιστορίες τους και την εμπειρία της ζωής έχουν πολλά να προσφέρουν, γραμμένο με χιούμορ και με εξαιρετική εικονογράφηση.

Δείτε τα τέσσερα νέα εντυπωσιακά βιβλία για παιδιά από τις Εκδόσεις Άγκυρα:

«Ευτυχία είναι ένα καρπούζι πάνω στο κεφάλι σου»
Η κυρία Φωτεινή κάθε μέρα ξυπνάει χαρούμενη και δείχνει ευτυχισμένη. Οι τρεις γειτόνισσές της, που τίποτα δεν τους λείπει αλλά ποτέ δεν είναι χαρούμενες, απορούν και αναρωτιούνται τι είναι αυτό που κάνει την κυρία Φωτεινή να είναι τόσο χαρούμενη. Κι έτσι αποφασίζουν να παρακολουθήσουν από κοντά τις κινήσεις της για να μάθουν το μυστικό της. Αυτή όμως η απόφασή τους, τις οδηγεί σε αστείες και ξεκαρδιστικές γκάφες. Μια τρελή τρελή ιστορία γραμμένη με χιούμορ και ανατροπές για την ανακάλυψη του μυστικού της αληθινής ευτυχίας.

23213_-1N

Η συγγραφέας και εικονογράφος του βιβλίου, Stella Dreis, έχει κερδίσει το βραβείο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, και το 2009, ένα από τα βιβλία της, ψηφίστηκε ως ένα από τα επτά καλύτερα παιδικά βιβλία της χρονιάς, στη Γερμανία.

Για παιδιά ηλικίας 5+

«Ο κήπος του Έβαν»
Κλείσιμο
Ο Έβαν και ο σκύλος του είναι οι καλύτεροι φίλοι. Όπως κάνουν τα πάντα μαζί, έτσι φροντίζουν μαζί και τον πανέμορφο κήπο τους. Έρχεται όμως η στιγμή που ο αγαπημένος φίλος του Έβαν δεν θα είναι πια μαζί του. Ο Έβαν νιώθει τόσο μεγάλη στενοχώρια, που φτάνει στο σημείο να καταστρέψει τον κήπο του. Σύντομα, φυτρώνουν σ’ αυτόν μόνο διάφορα αγριόχορτα. Όμως, η ομορφιά μπορεί να φωτίσει ακόμη και τα πιο σκοτεινά μέρη. Όταν ο Έβαν ανακαλύπτει ότι δίπλα στον φράχτη του φυτρώνει μια κολοκύθα, αρχίζει σιγά σιγά να συνέρχεται και να βλέπει τη ζωή του ξανά με αισιοδοξία.

23214_megalo


Από τον πολυβραβευμένο συγγραφέα των New York Times, Brian Lies (Μπράιαν Λίις).

Ένα βιβλίο με βαθιά αισιόδοξο και θετικό μήνυμα. Στο βιβλίο «Ο Κήπος του Έβαν» απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο Caldecott. Μια ιστορία για την αγάπη, την απώλεια και την ελπίδα και τη θεραπευτική δύναμη της φιλία και της φύσης.

"Υπέροχο, απλά υπέροχο" - Wall Street Journal.

Για παιδιά ηλικίας 4+


«Εκεί όπου ζουν τα όνειρα»
Κάποτε υπήρχε μια πόλη, όπου ζούσαν πολλά Όνειρα στις σκέψεις των κατοίκων της. Οι περισσότεροι, όμως, άφηναν τα Όνειρά τους ξεχασμένα για μήνες, για χρόνια, και τίποτα δεν άλλαζε στη ζωή τους. Ώσπου ήρθε μια μέρα που τα Όνειρα αποφάσισαν να φύγουν από τους ανθρώπους που τα ξεχνούσαν. Άραγε, πού θα πήγαιναν και ποια θα ήταν η τύχη τους;

Μια ιστορία που περνά το μήνυμα ότι όλοι πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρά μας και να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να τα πραγματοποιούμε, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που μπορεί να τύχουν στη ζωή μας.

23212-1


O Jonas Ribeiro μελέτησε την πορτογαλική λογοτεχνία κι έχει εκδώσει περισσότερα από εκατό βιβλία για παιδιά. Του αρέσει να διαβάζει τα βιβλία του στα παιδιά όταν επισκέπτεται τα σχολεία. Ωστόσο, οι ιστορίες του μαγεύουν μικρούς και μεγάλους.

Για παιδιά ηλικίας 7+


«Οι παλιές μηχανές του παππού»
Ο παππούς προσφέρεται να βοηθήσει τον εγγονό του στο διάβασμα, αλλά εκείνος δεν δέχεται τη βοήθειά του επειδή ο υπολογιστής του κάνει τα πάντα. Μέχρι που κόβεται το ρεύμα... και οι παλιές μηχανές του παππού προσφέρουν τη λύση! Μια τρυφερή ιστορία, γραμμένη με χιούμορ και εξαιρετική εικονογράφηση, που δείχνει ότι και οι μεγαλύτεροι έχουν πολλά να προσφέρουν με την αγάπη τους και την εμπειρία ζωής.

paliewmixanespappou


O Romont Willy είναι αυτοδίδακτος εικονογράφος που ζει και εργάζεται στη Βραζιλία. Ζωγραφίζει από παιδί κι άρχισε να συνεργάζεται με περιοδικά και διαφημιστικές εταιρείες από το 1998. Έχει εκδώσει περισσότερα από 25 εικονογραφημένα βιβλία.

Για παιδιά ηλικίας 5+
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης