Εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων «SAINT-PAUL - ΔΕΛΑΣΑΛ» στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Διονυσίου

Εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων «SAINT-PAUL - ΔΕΛΑΣΑΛ» στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Διονυσίου

Θα ακολουθήσει συναυλία και αφήγηση κειμένων από την Κάρμεν Ρουγγέρη

2852494
DIMOTIKO_NIPIAGOGEIO_DELASAL_ALIMOU_37078ac68c014fce9b1fae351787c0f0
poster_GR_3December
Τα Εκπαιδευτήρια «Saint-Paul – Δελασάλ», με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου «Δελασάλ» στον Άλιμο και στο πλαίσιο του εορτασμού, το 2019, των 300 χρόνων από τον θάνατο του Ιωάννη-Βαπτιστή Δελασάλ, ιδρυτή του παγκοσμίου δικτύου λασαλιανών σχολείων, τελούν επίσημη αρχιερατική θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Διονυσίου (Πανεπιστημίου 24, Αθήνα), τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, στις 18:30.

Στη θεία Λειτουργία, την οποία θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών Αθήνας, Σεβασμιότατος κ. Σεβαστιανός Ροσσολάτος, θα παραστούν οι Fréres, οι Διευθύνσεις, οι εκπαιδευτικοί, το προσωπικό, γονείς, μαθητές, απόφοιτοι και φίλοι των Εκπαιδευτηρίων «Saint-Paul – Δελασάλ», καθώς και εκπρόσωποι των Ελληνογαλλικών Σχολείων της Ελλάδας.

Μετά τη θεία λειτουργία θα ακολουθήσει συναυλία με χριστουγεννιάτικα άσματα από τις χορωδίες των σχολείων «Saint-Paul – Δελασάλ» και αφήγηση κειμένων από την καταξιωμένη ηθοποιό, σκηνοθέτη, σεναριογράφο και συγγραφέα, Κάρμεν Ρουγγέρη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης