9ο Πολιτιστικό Διήμερο ΔΕΛΑΣΑΛ ή... η χαρά των παιδιών!

9ο Πολιτιστικό Διήμερο ΔΕΛΑΣΑΛ ή... η χαρά των παιδιών!

Δείτε τι περιλαμβάνει

diimero
Έχετε παιδί έως 6 ετών; Εάν αυτή τη στιγμή κουνάτε το κεφάλι σας καταφατικά κι αν θέλετε να προσφέρετε στο παιδί σας ατέλειωτες ώρες διασκέδασης,  αυτό το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Μαΐου, δεν έχετε παρά να κάνετε μία βόλτα στο Άλιμο. Εκεί, στο δημοτικό σχολείο ΔΕΛΑΣΑΛ- Saint Paul, θα σας υποδεχτεί η διασκέδαση, η ψυχαγωγία, τα χαμόγελα και πολλές ώρες ξενοιασιάς. Μην το χάσετε!

Στα πλαίσια του 9ου πολιτιστικού διημέρου που διοργανώνουν τα εκπαιδευτήρια Saint Paul-Delasalle, τόσο το Σάββατο 19 Μαΐου όσο και την Κυριακή 20 Μαΐου, θα λάβουν χώρα, μεταξύ άλλων, και δραστηριότητες που αφορούν σε παιδιά ηλικίας έως έξι ετών. Οι εκπαιδευτικοί μαζί με την διοίκηση του σχολείου έχουν “οικοδομήσει” ένα υπέροχο πρόγραμμα με έξυπνα παιχνίδια το οποίο ανταποκρίνεται σε κάθε γούστο. Αν το παιδί σας είναι... αθλητικός τύπος μπορεί να παίξει mini tennis, ποδόσφαιρο, box hockey ή να συμμετάσχει στην διαδρομή με τα εμπόδια. Εάν οι κλίσεις του είναι πιο καλλιτεχνικές, θα έχει την δυνατότητα να τις αναδείξει μέσα στις τάξεις του σχολείου όπου θα “παραδοθούν” παιχνίδια καλλιτεχνίας, όπως ζωγραφική σε καρτολίνα και shrinking paper. Στην περίπτωση που το παιδί σας γοητεύεται από την τεχνολογία δεν έχει παρά να συμμετάσχει στο City Lab “Μικροί Μηχανικοί” ή στην Ρομποτική με Bee-bot. Για τις μικρές κυρίες θα υπάρχει το υπέροχο εργαστήρι καλλιτεχνικών με την επισήμανση “Φτιάχνω τις δικές μου κούκλες” ενώ οι επίδοξοι αρχιτέκτονες θα μπορούν να εξαντλήσουν την φαντασία τους σε αμέτρητες κατασκευές με lego.     

Γύρω από όλα αυτά, τα οποία θα διατίθενται εντελώς δωρεάν, θα επικρατεί ένα εορταστικό κλίμα με μουσική, λιχουδιές, σουβλάκια, γρανίτα για τους μικρούς και καφέ για τους μεγάλους οι οποίοι θα μπορούν να καθίσουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην μεγάλη αυλή του σχολείου. Ενός σχολείου που σέβεται τα παιδιά και γνωρίζει καλά ότι οι επιτυχημένοι μεγάλοι του αύριο είναι τα ευτυχισμένα παιδιά τού σήμερα και του χθες...  

Info: Ζαππείου Παρθεναγωγείου 13, Άλιμος. Τηλ: 210-9904010

www.saintpaul-delasalle.gr

Κλείσιμο
diimero
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης