Τα «Αηδονάκια» στο Μαρούσι βάζουν στίβο μάχης «Kids Survival» και laser tag arena

Τα «Αηδονάκια» στο Μαρούσι βάζουν στίβο μάχης «Kids Survival» και laser tag arena

Από 1η Μαΐου μέχρι 23 Σεπτεμβρίου

paidakia
Με νέο «Kids Survival» στίβο μάχης, θεματοποίηση ζούγκλας με «survival» αισθητική, εκπαιδευτικά προγράμματα «επιβίωσης», ολοκαίνουργια laser tag arena αλλά και 20 παιχνίδια κλασικού Λούνα Παρκ, το ανανεωμένο «Αηδονάκια Kids Survival 2018» θα «αλλάξει» και φέτος το καλοκαίρι το παιχνίδι για να χαρίσει στιγμές διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους.

Το «Αηδονάκια Kids Survival 2018» θα λειτουργήσει από 1 Μαΐου έως και 23 Σεπτεμβρίου, στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι.

Το πάρκο εκτείνεται σε 5.500 τετραγωνικά μέτρα... «ζούγκλας» γεμάτα παιχνίδια δράσης, που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη!
Εξωτικό περιβάλλον, φοίνικες, ξύλινες κατασκευές, καλύβες, τοτέμ, λάβαρα, στίβος αγωνισμάτων, μπαμπού, δάδες, συμβούλια και μάχες, διαδραστικά παιχνίδια γνώσεων, δημιουργικά εργαστήρια, διαγωνισμοί και έπαθλα, θα εξάψουν την παιδική φαντασία.

Στα «Αηδονάκια Kids Survival 2018», ανανεώθηκε η διάταξη του πάρκου και προστέθηκαν νέα action games και ολοκαίνουργιος στίβος μάχης Αηδονάκια Kids Survival στον οποίο θα αγωνίζονται καθημερινά οι δύο ομάδες τα «Μαχίμια» ενάντια στα «Παιχτούρια». Τα παιδιά θα μπορούν επίσης να πάρουν μέρος σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την «επιβίωση», διαδραστικά παιχνίδια γνώσεων, καλλιτεχνικά και δημιουργικά εργαστήρια.

Το «βαρύ πυροβολικό» για φέτος θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους και είναι η νέα πρωτοποριακή Laser Tag Arena που στήθηκε σε ειδική περιοχή με ύφος.... Ζούγκλας! Το Laser Tag είναι η πρωτότυπη διασκέδαση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Συνδυάζει ταχύτητα, δράση, περιπέτεια και σύγχρονη τεχνολογία. Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ηλεκτρονικό «paintball», αφού χρησιμοποιεί high tech εξοπλισμό με αόρατη ακτίνα.

Κλείσιμο
Aidonakia Kids Survival στο Μαρούσι
1 Μαΐου – 23 Σεπτεμβρίου

Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη

Ημερήσιο Βραχιόλι Απεριόριστης Συμμετοχής 16,5 ευρώ για 15 παιχνίδια, εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα, τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα και την Laser Tag Arena.

Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 3 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι
Πακέτο 10 μαρκών ΜΟΝΟ 24 ευρώ (αρχική τιμή 30 ευρώ)
Πακέτο 20 μαρκών ΜΟΝΟ 42 ευρώ (αρχική τιμή 60 ευρώ)

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο
210 6196948

Διεύθυνση
Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι

Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-23:00
Σάββατο-Κυριακή 10:00-23:00
Ειδικό ωράριο για την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: 10:00 – 23:00

www.facebook.com/Aidonakia/
www.aidonakia.gr

Δωρεάν parking από την Πύλη Εισόδου επί της οδού Διονύσου

Πρόσβαση με ΜΜΜ:
Προαστιακός «Κηφισίας», ΗΣΑΠ «Νερατζιώτισσα» (5 λεπτά με τα πόδια), Λεωφ. Γραμμή 550, Α7
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης