«Οι Φίλοι του Παιδιού» σας προσκαλούν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι τους

«Οι Φίλοι του Παιδιού» σας  προσκαλούν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι τους

Στις 25 και 26 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi 

Για ακόμα μία χρονιά το φιλανθρωπικό σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» σας 
προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του. Φέτος το 18ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi (Λ. Κηφισίας 39). Εκεί θα μπορέσετε να δοκιμάσετε διαφορετικές λιχουδιές από όλον τον κόσμο, να προμηθευτείτε υπέροχα αντικείμενα σε εξαιρετικές τιμές, να βρείτε μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σας και να απολαύσετε εξωτικούς χορούς από διάφορα μέρη του πλανήτη!

Ελάτε στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2017, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ να διασκεδάσουμε μαζί  στη μεγαλύτερη ετήσια γιορτή των «Φίλων του Παιδιού» και να προσφέρουμε ελπίδα και στήριξη σε όσα περισσότερα παιδιά μας έχουν ανάγκη.

Οι Φίλοι του Παιδιού

Το Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ιδρύθηκε το 1987 στην Αττική. Είναι μη κερδοσκοπικό και διοικείται από εικοσαμελές Διοικητικό Συμβούλιο. Η έδρα του βρίσκεται στην οδό Στησιχόρου 15 στο κέντρο της Αθήνας.

Βασικό σκοπό του Σωματείου αποτελεί η φροντίδα του παιδιού άπορων (μονογονεϊκών ή μη) οικογενειών με κοινωνικο-οικονομικά ή ενδοοικογενειακά προβλήματα μέχρι την ενηλικίωσή τους. Καλύπτονται απαραίτητες ανάγκες τους με δωρεάν μηνιαίες παροχές, όπως φαρμακευτικό υλικό, ιατρικές εξετάσεις, τρόφιμα, λογαριασμοί, ενοίκια, δίδακτρα, ψυχαγωγία, κ.ο.κ.. Προτεραιότητα δίνεται στα ανασφάλιστα παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το 2016 προσέφερε βοήθεια σε 250 οικογένειες με 400 παιδιά.

Το 2007 το Σωματείο ίδρυσε τον Παιδικό Σταθμό, που εδρεύει στη διεύθυνση Καλυψούς 8, Μεταξουργείο. Ένας χώρος αγάπης και στοργής, όπου μέσα από το παιχνίδι και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, βάση των αναπτυξιακών τους αναγκών, τα βοηθά να συνειδητοποιήσουν τις ανθρώπινες σχέσεις, να ξεφύγουν από τη βία, την παραμέληση  και την αδυναμία να μεγαλώσουν φυσιολογικά. Διαφυλάσσει πλήρη σίτιση, ένδυση, προσωπική ατομική υγιεινή και ιατροφαρμακευτική φροντίδα. Σήμερα συμμετέχουν 25 παιδιά.

Οι οικονομικοί του πόροι προέρχονται αποκλειστικά από συνδρομές μελών, δωρεές, χορηγίες σε είδος και από έσοδα εκδηλώσεων ψυχαγωγικού χαρακτήρα.  Δεν επιχορηγείται από το κράτος.

Το συνολικό έργο υλοποιείται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό διαφορετικών ειδικοτήτων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης