«Γίνε νονός για ένα παιδί σε ανάγκη»: Μια πρωτοβουλία της Παρέμβασης Νέων για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου

«Γίνε νονός για ένα παιδί σε ανάγκη»: Μια πρωτοβουλία της Παρέμβασης Νέων για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου

Λαμπάδες, σοκολατένιοι λαγοί τσουρέκια και πολλά παιχνίδια ετοιμάστηκαν σε ξεχωριστές συσκευασίες για το κάθε παιδί

paremvasi_newn_art
Αρκετές είναι οι δράσεις που τους τελευταίους μήνες έχει δημιουργήσει η Παρέμβαση Νέων μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε με τις καταστροφικές φωτιές στην Εύβοια αλλά συνέχισε σε όλη την Ελλάδα έχοντας σήμερα οργανώσει πράξεις αλληλεγγύης που τραβούν το ενδιαφέρον.

Φοιτητές, φοιτήτριες αλλά και νέοι εργαζόμενοι σε διάφορους τομείς εντάχθηκαν στην προσπάθεια αυτή που με σύνθημα «οι άλλοι, είμαστε εμείς» προσπαθεί να αναδείξει πως δεν χρειάζεται μόνο να ζητάμε ένα καλύτερο μέλλον αλλά μερικές φορές κάνοντας το πρώτο βήμα βοηθάμε ουσιαστικά σε αυτό. Με την θετική ανταπόκριση των τοπικών κοινωνιών αλλά και τον γενναίο εθελοντισμό αναπτύσσουν καθημερινά ένα ευρύ πλέγμα δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

Έτσι χθες πραγματοποιήθηκε στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα Πειραιά η δράση της Παρέμβασης Νέων "Γίνε νονός για ένα παιδί σε ανάγκη" που προσφέρθηκαν όλα τα πασχαλινά δώρα για τα παιδιά του ιδρύματος που θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες εκεί.

Πασχαλινές λαμπάδες, σοκολατένιοι λαγοί τσουρέκια και πολλά παιχνίδια ετοιμάστηκαν σε ξεχωριστές συσκευασίες για το κάθε παιδί ανάλογα με την ηλικία του και παραλληλα σε συνεννόηση με την διοίκηση του ιδρύματος θα καλυφθούν και άλλες ανάγκες που υπάρχουν πέρα των ημερών αυτών.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο, παιδιά που έχουν ανάγκη να αποκτήσουν το νονό και τη νονά τους κάθε χρόνο και οχι μόνο για τις ημέρες αυτές του Πάσχα αλλά για όλη τη χρονιά και με την ελπίδα αυτή η προσπάθεια να διαδοθεί και σε άλλους χώρους με παιδιά σε ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.
drasi11
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης