«Ο Αϊ- Βασίλης δεν ξεχνά κανέναν»: Το νέο παιδικό βιβλίο του Ιωάννη Πουλάκη

«Ο Αϊ- Βασίλης δεν ξεχνά κανέναν»: Το νέο παιδικό βιβλίο του Ιωάννη Πουλάκη

Πρόκειται για ένα βιβλίο με δυο ξεχωριστές ιστορίες, γεμάτες ανατροπές και απρόοπτα εν μέσω Χριστουγέννων

bookk
Καθώς ολοκληρώνεται το δύσκολο 2020, ταυτισμένο με την πανδημία κορωνοϊού, με πολλές δυσκολίες και περιορισμούς αλλά και με την ελπίδα που γεννούν οι γιορτινές ημέρες, η έλευση του Αϊ- Βασίλη αναδεικνύεται σε μια από τις πιο σημαντικές προσδοκίες μικρών και... μεγάλων. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαβεβαίωσαν τους λιλιπούτειους πολίτες της Ευρώπης, ότι παρά τα μέτρα και τις απαγορεύσεις στις μετακινήσεις, ο αγαπημένος άγιος θα μας επισκεφθεί κι εφέτος.

Την ίδια σημαντική διαβεβαίωση δίνει και ο συγγραφέας παιδικών- εφηβικών βιβλίων JOHNNIS F. POULAKIS. «Ο Αϊ- Βασίλης δεν ξεχνά κανέναν» μας λέει ρητά και κατηγορηματικά, μέσα από το νέο βιβλίο του – αυτός είναι και ο τίτλος του. Πρόκειται για ένα βιβλίο με δυο ξεχωριστές ιστορίες, γεμάτες ανατροπές και απρόοπτα εν μέσω Χριστουγέννων. Η πρώτη ιστορία δίνει και τον τίτλο του έργου «Ο Αϊ- Βασίλης δεν ξεχνά κανέναν», η άλλη καταπιάνεται με την...εφηβική και νεανική ζωή του Αϊ – Βασίλη, «Όταν ο Αϊ-Βασίλης ήταν νεαρός» ονομάζεται.

Οι δημιουργικοί χαρακτήρες δένουν ωραία με τους έξυπνους ρυθμικούς διαλόγους, δημιουργώντας θεατρικές εικόνες και αναδεικνύοντας εικόνες και καταστάσεις της σύγχρονης ζωής μας. Σε αυτά προστίθεται και η εξαιρετική χριστουγεννιάτικη εικονογράφηση στις 304 σελίδες του βιβλίου (εκδόσεις WE LOVE PAPER BOOKS).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης