Συγκινεί ο Βολικάκης: «Ζητώ συγγνώμη, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την ποδηλασία»

Συγκινεί ο Βολικάκης: «Ζητώ συγγνώμη, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την ποδηλασία»

O Xρήστος Βολικάκης έδειξε την απογοήτευση του για την προσπάθεια του στην ποδηλασία, τονίζοντας πως δεν ξέρει αν θα συνεχίσει την ποδηλασία

oolikakis
Ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του Χρήστου Βολικάκη στο Τόκιο. Στο τελευταίο σκέλος του όμνιουμ ο Έλληνας ποδηλάτης εγκατέλειψε και στη συνέχεια έδειξε πόσο απογοητευμένος είναι, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Δεν ξέρω τι να πω. Απογοήτευση νιώθω. Μία συγνώμη σε όσους με στήριξαν και που κάτσανε να με δουν . Αυτό είχα να δώσω. Μπήκα αγχωμένος. Από ένα σημείο και μετά, απλά προσπαθούσα να τερματίσω. Δε με αντιπροσωπεύει αυτό. Δεν μπορούσα να χειριστώ τον αγώνα. Όταν ξεκίνησα αυτό το αγώνισμα ήταν έξι αγωνίσματα σε δύο ημέρες. Φέτος έγιναν και τα τέσσερα μέσα σε τρεις ώρες. Η μορφή που είναι σήμερα δε με συνέφερε καθόλου. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπόρεσα να δώσω κάτι άλλο. Δεν είχα ένταση. Αυτά είναι απλά για να τα λέω, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν είχα αγωνιστική ένταση, με έναν αγώνα ήρθα εδώ. Οι υπόλοιποι αθλητές είχαν αγώνες.

Κάνουμε μία προσπάθεια με τον προπονητή και την ομάδα μου. Δεν μπόρεσα να τους κάνω να χαρούν σε τουλάχιστον ένα αγώνισμα. Θέλω να ηρεμήσω και να σκεφτώ αν θα πρέπει να συνεχίσω την ποδηλασία ή να σταματήσω. Είναι η τέταρτη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς και η πρώτη σε αυτό το αγώνισμα. Πριν από τον αγώνα ήμουν χαρούμενος γιατί κατάφερα να προκριθώ σε ένα είδος εντελώς καινούργιο για μένα, αλλά ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποια πράγματα. Δεν μπόρεσα να ευχαριστηθώ τον αγώνα μου.

Πρέπει να ηρεμήσω, πέρασα πολλά. Έχω μάθει όμως να παλεύω, αλλά σήμερα δεν πάλεψα. Δεν έχω ξαναδεί τον εαυτό μου να σταματάει έναν αγώνα. Άσχημη μέρα για μένα» ήταν τα λόγια του αθλητή που βρέθηκε για 4η φορά σε Ολυμπιακούς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cdbhxf9h2beh-sf)


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μάχη με τις φλόγες στην Μέλπεια της Μεσσηνίας - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Μία ανάσα από τον αρχαιολογικό χώρο έπειτα από νέα αναζωπύρωση

«Καμπανάκι» Λέκκα για τις πυρκαγιές: Στους 600 βαθμούς η θερμοκρασία στην Βαρυμπόμπη - «Πυριτιδαποθήκη» όλη η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ