Ολυμπιακοί Αγώνες, Τένις: Στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς - Νίκησε 2-0 (6-3, 6-4) τον Τιαφό

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τένις: Στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς - Νίκησε 2-0 (6-3, 6-4) τον Τιαφό

O Στέφανος Τσιτσιπάς με εξαιρετική εμφάνιση χρειάστηκε 1 ώρα και 17 λεπτά για να επικρατήσει με 2-0 σετ του Αμερικανού Φράνσις Τιαφό και να πάρει την πρόκριση στον 3ο γύρο των Ολυμπικών Αγώνων - Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Ουμπέρ

Tsitsipas_27_07_2021
Πριν από ένα μήνα περίπου ο Φράνσις Τιαφό είχε προκαλέσει σοκ στον 1ο γύρο του Γουίμπλεντον όταν με τρομερή εμφάνιση είχε επικρατήσει με 3-0 του Στέφανου Τσιτσιπά ο οποίος προέρχονταν από τον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Σήμερα όμως ήταν η ώρα της ρεβάνς με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί άνετα και δίκαια με 2-0 του Αμερικανού αντιπάλου του και να παίρνει με μία πολύ πειστική εμφάνιση το εισιτήριο για τον 3ο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd3mau9pq8qh-sf)


Το ματς

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος ήταν καταπληκτικός... Ξεκίνησε «σβήνοντας» μπρέικ πόιντ στο σερβίς του και στο 2ο γκέιμ παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 0-40 απάντησε με πέντε συνεχόμενους πόντους για το μπρέικ που του έδωσε το πλεονέκτημα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd3kjcr5r63t-se)
Κλείσιμο


Κι από εκείνο το σημείο και μετά το διαχειρίστηκε υποδειγματικά, μη αφήνοντας σχεδόν κανένα περιθώριο στον Αμερικανό να τον απειλήσει για να φτάσει εύκολα στο 6-3.

Στο δεύτερο ο Τιαφό προσπάθησε να επιστρέψει, προηγήθηκε με 0-1 και 1-2, αλλά ο Τσιτσιπάς δεν άφησε το ματς να εξελιχθεί σε θρίλερ. Έκανε το μπρέικ για να προηγηθεί με 3-2 κι αμέσως μετά σέρβιρε με εντυπωσιακό τρόπο για να φτάσει στο 4-2.

Πλέον είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη με τον Τιαφό να μην μπορεί να αντιδράσει στα σερβίς του για να φτάσουμε έτσι στο 6-4.

Αντίπαλος του στον 3ο γύρο θα είναι ο Γάλλος  Ουγκό Ουμπέρ (Νο.14) ο οποίος επικράτησε με 2-1 σετ (4-6, 7-6, 7-5) του Σέρβου, Μιόμιρ Κετσμάνοβιτς.

Ειδήσεις σήμερα

Φωτιά στη Σταμάτα: Ενημέρωση από Χρυσοχοΐδη και Χαρδαλιά - Τέσσερις προσαγωγές υπόπτων

Φωτιά στη Σταμάτα: Σε ύφεση η πυρκαγιά – Διάσπαρτες μικροεστίες, επιφυλακή για αναζωπυρώσεις

Φωτιά στη Σταμάτα: Είκοσι σπίτια καμένα ή με μεγάλες ζημιές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ