Κορωνοϊός- Νέα Υόρκη: Πάρτι με «δείπνο της ημέρας κρίσης»

Κορωνοϊός- Νέα Υόρκη: Πάρτι με «δείπνο της ημέρας κρίσης»

Οι σεφ Άνταμ Μπορντονάρο και Ράιαν Λόρι, που άνοιξαν πέρυσι το εστιατόριο Ardyn στο Γκρίνουιτς Βίλατζ στη Νέα Υόρκη, παρουσιάζουν μια διαφορετική πρόταση δείπνου και διασκέδασης στο σπίτι.

http___cdn_cnn__com_cnnnext_dam_assets_200402105803-01-arwyn-dinner-party-575x324
Το «πάρτι με δείπνο της ημέρας της κρίσης», όπως αποκαλούν το δικό τους σχέδιο επιβίωσης, συνδυάζει την υψηλή γαστρονομία με μια γερή δόση χιούμορ αφού όλο το «πακέτο» γεύματος και διασκέδασης διανέμεται από τους σεφ και το προσωπικό τους φορώντας μάσκες… κουνελιών. Περιλαμβάνει μενού 6 πιάτων που φτάνουν ζεστά σε ειδικές συσκευασίες συνοδευόμενα από λεπτομερείς οδηγίες διαχείρισης του «πακέτου» στο οποίο συμπεριλαμβάνονται video από το YouTube και λίστα τραγουδιών ενώ υπάρχει και η επιλογή συνδυασμού του δείπνου με κρασί ή κοκτέιλ σε μπουκάλι.

Oι σεφ προσπαθούν επιμελώς να «αντιγράψουν» την εμπειρία ενός γεύματος σε εστιατόριο μεταφέροντάς την στο σπίτι με αντίτιμο που αγγίζει και ξεπερνά τα 600 δολάρια. Το δίδυμο ήθελε να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό, γι’ αυτό και πρόσθεσε στα δείπνα διανομή από… προσωπικό με μάσκες κουνελιών και επίσημη ενδυμασία (σμόκιν) κάτι που όντως σπάει τη μονοτονία της καθημερινότητας και φαίνεται ότι έχει αποτέλεσμα αφού υπάρχει ανταπόκριση από το κοινό τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης