maintanosalata_net

Η μαϊντανοσαλάτα από τη Σύρο με το υπέροχο χρώμα της θα ανοίξει την όρεξη στους καλεσμένους σας.

Η μαϊντανοσαλάτα από τη Σύρο με το υπέροχο χρώμα της θα ανοίξει την όρεξη στους καλεσμένους σας με τον πιο απολαυστικό τρόπο, ειδικά επάνω σε ζεστό φρυγανισμένο ψωμί. Καθαρίζετε τον μαϊντανό από τα κοτσάνια και κρατάτε μόνο τα φυλλαράκια. Σε ένα μπολ ρίχνετε νερό και μουλιάζετε το ψωμί. Στο μπλέντερ χτυπάτε τον μαϊντανό, την κάπαρη, το σκόρδο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το ξίδι, τα 50 ml από το ελαιόλαδο και πολτοποιείτε τα υλικά μέχρι γίνουν μία πάστα.

Προσθέτετε το ψωμί, αφού το στύψετε καλά, τις πατάτες και σταδιακά το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Αν είναι σφιχτή η πάστα, την αραιώνετε με λίγο ελαιόλαδο. Τέλος, προσθέτετε χυμό λεμονιού (όσο θέλετε), αλάτι, πιπέρι, δοκιμάζετε και αν χρειαστεί διορθώνετε τη γεύση. Σερβίρειτε τη μαϊντανοσαλάτα δροσερή με επιπλέον λίγο ελαιόλαδο και κάππαρη.

Βρείτε τα υλικά και τις αναλογίες της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης