LIVE

Κορωνοϊός

Αμπελόφυλλα γεμιστά με αρωματικό ρύζι και μπακαλιάρο

abelofila-gemista-me-aromatiko-rizi-kai-bakaliaro

Αμπελόφυλλα γεμιστά με αρωματικό ρύζι και μπακαλιάρο, που θα φέρουν στο σπίτι σας θαλασσινό αέρα.

Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα, προσθέτετε το ρύζι και ανακατεύετε. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε ένα ποτήρι νερό. Πασπαλίζετε με τα αρωματικά και αποσύρετε από τη φωτιά. Προσθέτετε τον ψιλοκομμένο μπακαλιάρο, το χυμό και το ξύσμα λάιμ , τον ηλιόσπορο και τις σταφίδες.

Παίρνετε ένα αμπελόφυλλο στην παλάμη σας, με τα νεύρα προς τα πάνω, βάζετε μια κουταλιά γέμιση και κλείνετε τις δύο άκρες και μετά τυλίγετε σε ρολάκι.

Τοποθετείτε τα ρολάκια σε κατσαρόλα με το κλείσιμο να ακουμπάει στον πάτο της κατσαρόλας. Κλείνετε τα ρολάκια με ένα πιάτο. Προσθέτετε νερό ίσα να τα σκεπάσει και σιγοβράζετε για 30 λεπτά περίπου.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τις αναλογίες των υλικών στο Olivemagazine.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης