Αμπελόφυλλα γεμιστά με αρωματικό ρύζι και μπακαλιάρο

Αμπελόφυλλα γεμιστά με αρωματικό ρύζι και μπακαλιάρο

Αμπελόφυλλα γεμιστά με αρωματικό ρύζι και μπακαλιάρο, που θα φέρουν στο σπίτι σας θαλασσινό αέρα.

abelofila-gemista-me-aromatiko-rizi-kai-bakaliaro
Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα, προσθέτετε το ρύζι και ανακατεύετε. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε ένα ποτήρι νερό. Πασπαλίζετε με τα αρωματικά και αποσύρετε από τη φωτιά. Προσθέτετε τον ψιλοκομμένο μπακαλιάρο, το χυμό και το ξύσμα λάιμ , τον ηλιόσπορο και τις σταφίδες.

Παίρνετε ένα αμπελόφυλλο στην παλάμη σας, με τα νεύρα προς τα πάνω, βάζετε μια κουταλιά γέμιση και κλείνετε τις δύο άκρες και μετά τυλίγετε σε ρολάκι.

Τοποθετείτε τα ρολάκια σε κατσαρόλα με το κλείσιμο να ακουμπάει στον πάτο της κατσαρόλας. Κλείνετε τα ρολάκια με ένα πιάτο. Προσθέτετε νερό ίσα να τα σκεπάσει και σιγοβράζετε για 30 λεπτά περίπου.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τις αναλογίες των υλικών στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης