Μία από τις καλύτερες συνταγές για λεμονάτο μπακαλιάρο στην κατσαρόλα. Δοκιμάστε την και θα ενθουσιαστείτε από την απαράμιλλη νοστιμιά του μπακαλιάρου.
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα σοτάρετε με λίγο από το ελαιόλαδο τα ξερά κρεμμύδια για 2 λεπτά. Τοποθετείτε τις πατάτες, τα πράσα, τα κρεμμυδάκια και το σέλερι σε στρώσεις εναλλάξ πασπαλίζοντας κάθε φορά πιπέρι και αλάτι. Στο τέλος ακουμπάτε τα φιλέτα του μπακαλιάρου και προσθέτετε τον ζωμό, το θρούμπι, το υπόλοιπο ελαιόλαδο και αλατοπίπερο.
Σιγοβράζετε το φαγητό για περίπου 35 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτετε λίγο νερό γιατί το φαγητό πρέπει να έχει ζουμί.
Ανακατεύετε το αλεύρι με το χυμό των λεμονιών και μισό φλιτζάνι νερό, περιχύνετε το φαγητό, κουνάτε την κατσαρόλα και συνεχίζετε το μαγείρεμα για 5 λεπτά ακόμη. Σερβίρετε το λεμονάτο με λίγο μαϊντανό και επιπλέον χυμό λεμονιού.
Τριήμερο στην πρωτεύουσα; Businesstrip ή ταξίδι αναψυχής; Το MoxyAthens City στην καρδιά της πόλης μπορεί να σε κάνει να τη δεις και, κυρίως, να τη ζήσεις διαφορετικά!
Στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, βρίσκεται το XPLORE Oceans, το μοναδικό ενυδρείο της Αττικής. Ένας εντυπωσιακός υδάτινος κόσμος διεθνών προδιαγραφών, που προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με την εκπαίδευση.
Οι βιολογικές, vegan και σπιτικές γκρανόλες χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη ενός μικρού εργαστηρίου στον Άλιμο δίνουν στον οργανισμό ενέργεια και δύναμη όλη τη μέρα και κερδίζουν τους καταναλωτές που αναζητούν κάτι το πραγματικά διαφορετικό για την καθημερινότητά τους.