Ο σωστός τρόπος να μαγειρέψεις μανιτάρια στο τηγάνι

Ο σωστός τρόπος να μαγειρέψεις μανιτάρια στο τηγάνι

Ένα μυστικό που πρέπει να γνωρίζουν όσοι αγαπούν τα μανιτάρια!

manitaria-sto-tigani-575x383
Οι τηγανιές με μανιτάρια είναι από τις αγαπημένες μας. Ωστόσο, για να είναι πραγματικά επιτυχημένες, τα μανιτάρια πρέπει να μένουν τραγανά εξωτερικά και τρυφερά εσωτερικά.

Για να το πετύχετε δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος και μάλιστα, πολύ απλός. Συγκεκριμένα, το μόνο που πρέπει να κάνετε ώστε τα μανιτάρια να μην γίνουν πολύ μαλακά κατά το ψήσιμο, είναι να αποφύγετε να τα αλατίσετε με το που τα βάλετε στο τηγάνι. Το αλάτι θα κάνει τα μανιτάρια να βγάλουν περισσότερα υγρά κατά το μαγείρεμα και έτσι, αντί να τηγανιστούν σχεδόν θα βράσουν και σίγουρα, δεν θα είναι τραγανά εξωτερικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης