Κροκέτες αγκινάρας

Κροκέτες αγκινάρας

KROKETES_AGINARAS
Βράζετε σε αλατισμένο νερό τις αγκινάρες για 10 λεπτά και τις στραγγίζετε. Τις στεγνώνετε σε χαρτί κουζίνας. Χτυπάτε όλα τα υλικά για το κουρκούτι, κρύα, και το αφήνετε στην άκρη.

Ζεσταίνετε το λάδι κατά προτίμηση σε κατσαρόλι, βουτάτε κάθε μπουκίτσα στο κουρκούτι και την τηγανίζετε μέχρι να ροδίσει. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί.

Σερβίρετε τις κροκέτες αμέσως συνοδεύοντας με στραγγιστό γιαούρτι, στο οποίο θα προσθέσετε ψιλοκομμένο σκόρδο, αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και λίγη πάπρικα.

Δες όλη τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης