Η Μπλέικ Λάιβλι αποκάλυψε τι έτρωγε στα γυρίσματα της ταινίας «The Rhythm Section»

Η Μπλέικ Λάιβλι αποκάλυψε τι έτρωγε στα γυρίσματα της ταινίας «The Rhythm Section»

Σε ένα βίντεο η Lively έσπευσε να περιγράψει αυτό που έκανε στην καθημερινότητά της κατά τη διαρκεία των γυρισμάτων της ταινίας «The Rhythm Section».

blake-lively-575x303
Όπως είπε, ξυπνούσε στις πέντε το πρωί μαζί με τις κόρες της και έτρωγαν πρωινό, το οποίο ναι μεν μπορεί να περιέχει σπανάκι, και αβγό, αλλά έχει δε κάποια ιδιαίτερα μπισκότα.  Υπάρχει ένα βιβλίο που ονομάζεται Sweet Paleo στο οποίο βασίζεται η Λάιβλι για να φτιάξει τα μπισκότα αυτά, τα οποία έχει δηλώσει πως τα βρίσκει καταπληκτικά και προτρέπει να βρει κάποιος το βιβλίο και να τα φτιάξει.

Η ηθοποιός αγαπάει τη μαγειρική και έτσι το 2010, παρακολούθησε μαθήματα μαγειρικής στην φημισμένη Le Cordon Bleu Paris. Η ηθοποιός επίσης φημίζεται για τις δικές τούρτες γενεθλίων, ενώ έχει έφεση στις σοκολατένιες δημιουργίες και πίνει ζεστή σοκολάτα για πρωινό. Ναι, σωστά. Όχι μόνο η Λάιβλι τρώει μπισκότα ως μέρος του πρώτου γεύματος της ημέρας, αλλά είναι επίσης είναι γνωστό ότι πίνει ζεστή σοκολάτα αντί για καφέ. Εμείς πάντως την καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης