Μήπως τόσα χρόνια μαγειρεύαμε τα μακαρόνια με λάθος τρόπο;

zymarika-makaronia-575x395

Τα ζυμαρικά είναι λογικά ένα από τα πρώτα πράγματα που έμαθες να μαγειρεύεις. Κι όμως δεκαετίες μετά το Internet ήρθε να μας αποκαλύψει πως τόσα χρόνια τα βράζουμε με τον λάθος τρόπο!

Σύμφωνα με τον Αμερικανό παρουσιαστή και foodie, Άλτον Μπράουν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένεις να βράσει το νερό πριν ρίξεις τα μακαρόνια στην κατσαρόλα.

Ο Άλτον ρίχνει τα ωμά ζυμαρικά σε αλατισμένο κρύο νερό (αρκετό ώστε να καλύψει πλήρως τα ζυμαρικά) και στη συνέχεια ανάβει τη φωτιά για να βράσει μαζί με τα μακαρόνια. Μόλις πάρει μία βράση, χαμηλώνει τη φωτιά και αφήνει το νερό να σιγοβράσει ώστε τα ζυμαρικά να μη κολλήσουν μεταξύ τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr 

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Βλακείες λέει το αμερικανάκι!

Αν το κάνεις αυτό, πολύ απλά θα φας κολλημένη λάσπη. Θα μάθει τώρα το βλαχάκι τους Ιταλούς πως θα βράζουν τα μακαρόνια!

'Ελεος

Όποιος το κάνει αυτό χρειάζεται ένα στυλιάρι ξύλο και μετά διαπόμπευση σε πλατεία της Νάπολι μέσα σ'ένα καζάνι με κρύο νερό και αλάτι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης