Πέστο κι έγινε: 20 συνταγές με τη νόστιμη ιταλική σάλτσα

Πέστο κι έγινε: 20 συνταγές με τη νόστιμη ιταλική σάλτσα

Η ιταλική σάλτσα, που παραδοσιακά φτιάχνεται με φύλλα βασιλικού, σκόρδο, ελαιόλαδο, κουκουνάρι και τυρί πεκορίνο ή παρμεζάνα, είναι ιδανική για ζυμαρικά αλλά όχι μόνο για ζυμαρικά.

pizza-me-pesto
Υπάρχουν παραλλαγές της από διάφορες περιοχές της Ιταλίας και ταιριάζει υπέροχα και σε αλμυρά, κέικ, γεμίσεις κρεατικών και πουλερικών, ψητά, πίτσες και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας. To Olivemagazine.gr σάς προτείνει συνταγές για όλα τα γούστα.

Σούπα με φρέσκα κουκιά και πέστο δυόσμου
Τα κουκιά δεν μαγειρεύονται ωραία μόνο λαδερά αλλά κάνουν και υπέροχες σούπες. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερες συνταγές στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης