Πέστο κι έγινε: 20 συνταγές με τη νόστιμη ιταλική σάλτσα

pizza-me-pesto

Η ιταλική σάλτσα, που παραδοσιακά φτιάχνεται με φύλλα βασιλικού, σκόρδο, ελαιόλαδο, κουκουνάρι και τυρί πεκορίνο ή παρμεζάνα, είναι ιδανική για ζυμαρικά αλλά όχι μόνο για ζυμαρικά.

Υπάρχουν παραλλαγές της από διάφορες περιοχές της Ιταλίας και ταιριάζει υπέροχα και σε αλμυρά, κέικ, γεμίσεις κρεατικών και πουλερικών, ψητά, πίτσες και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας. To Olivemagazine.gr σάς προτείνει συνταγές για όλα τα γούστα.

Σούπα με φρέσκα κουκιά και πέστο δυόσμου
Τα κουκιά δεν μαγειρεύονται ωραία μόνο λαδερά αλλά κάνουν και υπέροχες σούπες. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερες συνταγές στο Olivemagazine.gr 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης