Τάρτα φέτας με λιαστή ντομάτα και θυμάρι

MIKRH-TARTA-ME-FETA-430x575

Μια τάρτα που το ελληνικό τραπέζι θα αγαπήσει πολύ. Σερβίρετε ζεστή και κρύα μαζί με μια ωραία πράσινη σαλάτα.

Για τη βάση: Στον κάδο του μίξερ σας ρίχνετε μέσα το αλεύρι, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και τη ζάχαρη και χτυπάτε με γάντζο για 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια ρίχνετε μέσα το βούτυρο κομμένο σε μικρά κυβάκια. Χτυπάτε καλά το μίγμα σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ανακατευτούν τα υλικά και να φαίνεται το μίγμα σαν σβολιασμένο.

Στη συνέχεια προσθέτετε μέσα τα αβγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι η ζύμη να αρχίσει να στρώνει και να γίνεται ομοιογενής. Αν σας φανεί πολύ σφιχτή, συμπληρώνετε λίγο νεράκι κουταλιά κουταλιά συνεχίζοντας το χτύπημα. Την κάνετε μπάλα, την τυλίγετε σε διάφανη μεμβράνη και την αφήνετε στο κάτω μέρος του ψυγείου για 1-2 ώρες.

Διαβάστε τη συνταγή και όλα τα υλικά στο Olivemagazine.gr 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης