Τορτελίνια με μπρόκολο και παρμεζάνα

τορτελινια

Mια εύκολη και νόστιμη συνταγή με τορτελίνια, που συνδυάζει μοναδικά το μπρόκολο με την παρμεζάνα. Θα γίνει ένα από τα αγαπημένα πιάτα των παιδιών.

Σε κατσαρόλα βράζετε τα τορτελίνια για 2-3 λεπτά, τα στραγγίζετε και τα αφήνετε στην άκρη. Στην ίδια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 4-5 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτετε το μπρόκολο, ανακατεύετε για 1 λεπτό και ρίχνετε τη σάλτσα ντομάτας, το βασιλικό και τη ρίγανη.

Χοιρινό με μπρόκολο, πράσο και ρύζι


Προσθέτετε τα ντοματίνια, την παρμεζάνα, διορθώνετε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι. Ρίχνετε τέλος τα τορτελίνια και αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200οC.

Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά για να τη φτιάξετε στο Olivemagazine.gr 
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης