Ξιδάτο λουκάνικο Κρήτης με κρεμμύδια και ελιές

Ξιδάτο λουκάνικο Κρήτης με κρεμμύδια και ελιές

Ένας πολύ νόστιμος μεζές, με ξιδάτο λουκάνικο, για να συνοδεύσετε το κρασί σας.

netvolution-loukanika_2
Σε μια κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα λουκάνικα μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο.

Κλασικό σπεντζοφάι με βολιώτικο λουκάνικο

Στο ίδιο σκεύος προσθέτετε τα κρεμμύδια και το θυμάρι, αλατίζοντας ελαφρά. Ανακατεύετε διαρκώς με μια σπάτουλα μέχρι να γυαλίσει το κρεμμύδι και σβήνετε με τη Μαυροδάφνη.

Δείτε όλη τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης