Αρνάκι ψητό με αρωματικά και φάβα Φενεού

Αρνάκι ψητό με αρωματικά και φάβα Φενεού

Το αρνάκι σε αυτήν τη νόστιμη συνταγή σερβίρεται με φάβα και τα πιρούνια στο κυριακάτικο τραπέζι παίρνουν φωτιά.

netvolution-fava
Πλένετε τη φάβα και τη βράζετε για 30-40 δευτερόλεπτα μέχρι να βγάλει αφρό.

Αρωματικό ψητό αρνάκι με salsa verde

Τη στραγγίζετε και την ξεπλένετε. Βάζετε στην κατσαρόλα όσο νερό χρειάζεται να σκεπαστεί η φάβα, περίπου 3εκ. Όταν βράσει, προσθέτετε τη φάβα και το κρεμμύδι. Σιγοβράζετε για 1 ώρα περίπου μέχρι να μαλακώσει και να χυλώσει καλά. Αν χρειαστεί, προσθέτετε νερό λίγο λίγο για να μείνει πηχτή η φάβα. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι στο τέλος του βρασίματος.

Διαβάστε όλητη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης