LIVE

Κορωνοϊός

Μπακαλιάρος με πατάτες τηγανητές

211001080532_fish-and-chips

Εύκολος και νόστιμος μπακαλιάρος με τηγανητές πατάτες, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Ο παστός μπακαλιάρος μας προσφέρει μεγάλη ποικιλία πιάτων και γευστικών εμπειριών. Ωστόσο θέλει το χρόνο του μέχρι να φτάσει στο σημείο να είναι έτοιμος για μαγείρεμα. Χρειάζεται ένα 24ωρο περίπου, όμως μην τρομάζετε, επί της ουσίας δεν είναι παρά μια απλούστατη διαδικασία.

Δείτε πώς θα ξαλμυρίσετε τον μπακαλιάρο ΕΔΩ 

Σε ένα μπολ βάζετε τα 250γρ. αλεύρι, αλατίζετε και προσθέτετε την μπίρα. Ανακατεύετε ελαφρώς μέχρι να σχηματιστεί το κουρκούτι. Περνάτε τα φιλέτα του ψαριού από το υπόλοιπο αλεύρι και τα αλατοπιπερώνετε. Στη συνέχεια τα βουτάτε στο κουρκούτι φροντίζοντας να καλυφθούν παντού.

Δ
ιαβέστε την υπόλοιπη συνταγή και τα υλικά που θα χρειαστείτε στο Olivemagazine.gr 
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης