Φωλιές από ραντίτσιο με πουρέ φασολιών, σχοινόπρασο και αβγοτάραχο

Φωλιές από ραντίτσιο με πουρέ φασολιών, σχοινόπρασο και αβγοτάραχο

Τα όσπρια σε έναν διαφορετικό ρόλο, πιο φινετσάτο. Ορεκτικό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα ενός επίσημου καλέσματος.

NETVOLUTION-RADICCIO
Μουλιάζετε τα φασόλια αποβραδίς σε κρύο νερό. Την άλλη μέρα τα στραγγίζετε και τα βράζετε με φρέσκο νερό για 50 λεπτά περίπου, μαζί με το ένα κρεμμύδι και το φύλλο δάφνης μέχρι να μαλακώσουν. Λίγο πριν βράσουν εντελώς προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.

Βάλε στο πιάτο σου φασόλια ελληνικά

Σουρώνετε τα φασόλια και πετάτε το βρασμένο κρεμμύδι. Πολτοποιείτε τα φασόλια στο μπλέντερ ή στο μύλο των λαχανικών μαζί με το δεύτερο κρεμμύδι το οποίο έχετε ψιλοκόψει.

Διαβάστε όλη τη συνταγή και τα υλικά της στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης