Παστίτσιο κλασικό

Γιατί το κλασικό έχει τη χάρη του και είναι πάντα το καλύτερο.

pastitsio
Βήμα 1
Για τον κιμά: Βάζετε μια μεγάλη, ρηχή κατσαρόλα να κάψει σε δυνατή φωτιά. Ρίχνετε τον κιμά και ανακατεύετε γρήγορα με ξύλινη κουτάλα, κομματιάζοντας τον. Τον καβουρδίζετε για 5-6 λεπτά.
Βήμα 2
Προσθέτετε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι και σοτάρετε για 2 λεπτά ακόμα, σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας διαρκώς. Σβήνετε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνετε το χυμό ντομάτας, το δαφνόφυλλο και την κανέλα. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε 400ml νερό.
Βήμα 3
Αφήνετε τον κιμά να μαγειρευτεί για περίπου 20 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι να μείνει με λιγοστό ζουμάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε την τριμμένη γραβιέρα και τον μαϊντανό και ανακατεύετε καλά.

Κλείσιμο
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης