Εσείς, τι προτιμάτε; Vegan μπέργκερ ή χορτοφαγικό δίσκο;

burger

Τα τελευταία χρόνια, το θέμα του ονόματος των προϊόντων που δεν παράγονται από πρώτη ύλη ζωικής προέλευσης, συζητιέται έντονα με vegan τυριά και γάλατα να βρίσκονται στο προσκήνιο. Το πιο πρόσφατο debate αφορά τα burgers και τα λουκάνικα και αν πρέπει να αποκαλούνται έτσι όταν δεν περιέχουν κρέας.

Εσείς, τι προτιμάτε; Vegan μπέργκερ ή χορτοφαγικό δίσκο;

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Umami

Το umami, γνωστό και ως «πέμπτη γεύση», είναι σίγουρα αυτό που επιδιώκουν να δημιουργήσουν οι σεφ στα πιάτα τους αλλά και εμείς οι ίδιοι όταν μαγειρεύουμε στο σπίτι προκειμένου το φαγητό να μάς δίνει την απόλυτη ευχαρίστηση με τη δοκιμή κάθε μπουκιάς. Παρουσιάζουμε μερικές από τις αντιπροσωπευτικές τροφές που είναι πλούσιες σε umami.

bananes_ar

Στην κουζίνα είναι πολύ σημαντικό να είναι όλα λειτουργικά οπότε η ανακάλυψη gadgets που θα μάς λύσουν τα χέρια είναι κάτι που μάς χαροποιεί. Όπως λ.χ αυτό το υπέροχο εργαλείο που είναι ό,τι πρέπει για μακρόστενα λαχανικά όπως το αγγούρι, φρούτα όπως η μπανάνα ή λουκάνικα Φρανκφούρτης.

piperies

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι πράσινες πιπεριές είναι χειμώνα-καλοκαίρι πιο οικονομικές από τις κίτρινες, τις πορτοκαλί και τις κόκκινες; Όχι οι τελευταίες δεν έχουν πιο τσουχτερή τιμή λόγω γεύσης, αρώματος ή εντυπωσιακού χρώματος. Οι πράσινες είναι απλά πιο άγουρες!

oliver

Τα οικονομικά προβλήματα του Βρετανού σεφ, επιχειρηματία και τηλεοπτικού παρουσιαστή δεν αποτελούν είδηση δεδομένου ότι οι προάγγελοί τους κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια.