“Θεέ μου!”: Οι δύο λέξεις που περιγράφουν τη γουρουνοπούλα στο Θάμα!

galopoula

Το Θάμα είναι ένα οικογενειακό εστιατόριο στον Χολαργό ( Μεσογείων 242, Χολαργός) που μαγειρεύει σπιτικά τη μεσσηνιακή κουζίνα με σοβαρότητα και μια στάλα δημιουργικότητας που την κάνει ακόμη πιο γοητευτική, για τη Μαντώ Ηλιοπούλου, τη μαμά και τη μαγείρισσα πίσω από το Θάμα, για την μπαμπανάτσα της – ντομάτα με ελαιόλαδο, ρίγανη και φέτα πάνω σε ψωμί – για τα χορταράκια της θάλασσας, κάτι φύκια που τα έχουν μόνο αν τα βρουν, για τις ομελέτες με αγκινάρες και οβριές όταν είναι στο καιρό τους, για τη γουρουνοπούλα που τη φτιάχνουν θεϊκά, για το φοβερό τσίπουρό τους.

Πηγή: www.olivemagazine.gr

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sifoni-575x383

Μία από τις πιο αγαπημένες μας ασχολίες στον ελεύθερο χρόνο μας είναι να ψάχνουμε έξυπνα τρικ που κάνουν την ζωή στην κουζίνα πολύ πιο εύκολη. Σε μία από αυτές τις… αναζητήσεις μας πέσαμε πάνω στο παρακάτω βίντεο με 7 ιδιαίτερους τρόπους να χρησιμοποιήσουμε το αλάτι.

shutterstock_211484497_Anthony-Bourdain-575x383

Το επεισόδιο της Κένυας της γαστρονομικής ταξιδιωτικής εκπομπής Parts Unknown του σεφ-συγγραφέα Anthony Bourdain απέσπασε βραβείο Emmy, γεγονός που αποτελεί επιπλέον αναγνώριση της συγγραφικής δουλειάς του δημιουργού του.