“Θεέ μου!”: Οι δύο λέξεις που περιγράφουν τη γουρουνοπούλα στο Θάμα!

galopoula

Το Θάμα είναι ένα οικογενειακό εστιατόριο στον Χολαργό ( Μεσογείων 242, Χολαργός) που μαγειρεύει σπιτικά τη μεσσηνιακή κουζίνα με σοβαρότητα και μια στάλα δημιουργικότητας που την κάνει ακόμη πιο γοητευτική, για τη Μαντώ Ηλιοπούλου, τη μαμά και τη μαγείρισσα πίσω από το Θάμα, για την μπαμπανάτσα της – ντομάτα με ελαιόλαδο, ρίγανη και φέτα πάνω σε ψωμί – για τα χορταράκια της θάλασσας, κάτι φύκια που τα έχουν μόνο αν τα βρουν, για τις ομελέτες με αγκινάρες και οβριές όταν είναι στο καιρό τους, για τη γουρουνοπούλα που τη φτιάχνουν θεϊκά, για το φοβερό τσίπουρό τους.

Πηγή: www.olivemagazine.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsolakio

Η Ελένη Τσολάκη είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο χαρούμενα και αισιόδοξα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Την ίδια χαρά και όρεξη που δείχνει στο γυαλί, δείχνει και στο ίδιο της το σπίτι, ειδικά όταν μπαίνει στην κουζίνα.